Ilse Kahrklis ([info]ld) rakstīja,
Pēdējais, ko es lasīju par pienu, ka homoganizēšanas (nezinu vai pareizi uzrakstīju) un pasterizēšanas procesos pienā tiek likvidēti fermenti, kas palīdzētu pienu ķermenim pārstrādāt.

Es nezinu vai tā patiesība, bet es zinu kā garšo īsts piens un īsts biezpiens. Abi man garšoja. Visvairāk man gan garšoja saldais krējums nosmelts pa taisno no piena. Ak, tie labie laiki... Tagad paku pienu tīru nedzeru - negaršo.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?