Ilse Kahrklis ([info]ld) rakstīja,
pārskrēju ar acīm un sapratu, ka jāizlasa uzmanīgāk vēlāk, jo izskatās pēc vienkāršas opozīcijas bez faktu atspēkojuma.

Zini, ko man patiešām gribētos - atrast speciālistu, kas spētu atbildēt uz maniem jautājumiem. Vislabāk gan būtu pašai iekārtot laboratoriju un testēt ko kurš produkts, ko es ikdienā lietoju satur ko.

Es esmu pret kaut kādu vispārēju bla-bla-bla. Nu piemēram tie paši brokoļi, kuriem būtu jāsatur selēns daudz. Bet ja te Tīringenā zeme ir ar zemu selēna līmeni, nu kā var būt, ka brokoļi to pēkšņi saturēs daudz?!

Par miltiem - ne īsti glutena dēļ, bet miltu pārstrādes dēļ. Mūsu veikalā maizes cenas ir pieaugušas divkārtīgi, bet produktu kvalitāte mūsuprāt ir kritusies. Es jau labu laiku apsveru maizi cept pati un pirkt tādus miltus, kurus es uzskatu par labiem, kur nav kaut kāds baltinātājs pielikts klāt, bet vienkārši samalti.

Visvairāk mani visā šinī jautājumā satrauc tas, ka ja es ar kādu runāju par šo jautājumu, tad cilvēki uzvelkas nevis atbild. Kapēc? Es nemēģinu neko popularizēt - es meklēju atbildes.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?