Ilse Kahrklis ([info]ld) rakstīja,
@ 2015-04-27 10:00:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Melnās kastes princips jeb nezinātnisks eksperiments pašai ar savu ķermeni
Iedvesmojoties no dažādiem stāstiem un turpinot savu ķermeņa-atmošanās procesu apsvēru atteikties no kādiem produktiem.
uz starta līnijas: cukurs, piens, milti.
Milti. Reti ēdu maizi, bet daudz visādu kūku, kuras pašai man ļoti patīk cept. Atteikšanās pakāpes grūtums - super duper grūti.
Cukurs. Es cenšos ierobežot savu cukura patēriņu, bet tas paliek vien ideju līmenī. Es pat nejūtos vainīga, ka tik daudz cukura lietoju, labsajūta ir pirmajā vietā! Atteikšanās pakāpes grūtums - super duper grūti.
Piens. Pienu es tīru nedzeru, bet lietoju pie tējas vai musli. Jogurtus neēdu, Biezpiens te nekāds sakarīgais nav. Šad un tad paniekojos ar kādu sieru - cuper cieto vai mīksto. Toties es ļoti daudz lietoju sviestu - cepšanai (visu, kur obligāti nevajag eļļu) un mērcēm. Atteikšanās pakāpes grūtums - drusku grūti dēļ cepšanas un mērcēm, bet būtībā paveicami, jo reiz jau to esmu darījusi (Maksis kā bēbītis nepanesa piena produktus).

Tad nu mēģinu atteikties no piena produktiem. Jau otro dienu. Vakar gan bija biezā holandēze mērce ar daudz sviesta pie sparģeļiem.
Sestdien brokastīs drusku apmulsu. Es pēkšņi nezināju vairs ko ēst. Manējie vienmēr ēd maizi ar nutellu. Es vienīgā ar desu vai sieru vai vienkārši tikai ar sviestu. Musli ar pienu arī neder. Uz mirkli palika skumji. Būtībā vajadzētu visai ģimenei pārlikt ēdienkarti, bet ja es tā darīšu, tad būs mega pretestība. izdomāju, ka tā kā es tāpat vienmēr iepērkos, sākšu pirkt šo to citu.
Šorīt brokastīs skumjas izpalika - ēdu medusmaizi :)

P.S. vakar sāka līt lietus un lija visu nakti. Šorīt viss ir ZAĻŠ!

upd.: Es neko nepopularizēju, nepārstāvu nevienu uztura vai diētas novirzienu, es tikai meklēju atbildes uz saviem jautājumiem. Melnās kastes princips.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?