Ilse Kahrklis ([info]ld) rakstīja,
@ 2015-03-11 15:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pēc ilgiem laikiem biju atkal aizgājusi līdz skolai. Patiesībā es negribēju, bet Anna pierunāja.

Uzzināju, ka par manu jauno darba vietu viss ir zināms. Ar vienas audzītes labāko draudzeni dalīšot biroju.

Otrkārt, uzzināju konfidenciālu info. Skolā, kurā pieteicu dēlu, vēl pieteikušies 101 cits skolēns. Vietas gan ir tikai 81. Savukārt skolu, ko ierakstījām kā alternatīvu tikai 45 pieteikumi. Viena balss manī brēc, ka viss skaidrs, mēs būsim pirmie, kurus atsijās. Bet rūdītais optimists mierīgi atbild, ka viss būs kārtībā, jo savādāk nemaz nevar būt.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]smille
2015-03-11 16:56 (saite)
Vai nebija tā, ka abās skolās bija kāds ievērojams pluss? Nu tā, ka labi būs jebkurā gadījumā?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ld
2015-03-11 22:02 (saite)
beigās jau samierināsies arī ar alternatīvu. protams stulbi, ka iet apskata skolas, uzdod jautājumus, vērtē un izvēlas, bet beigās tas viss kaķim zem astes.
Ja Maksi patiešām atsijās, es ceru, ka tas viņam neatstās sajūtu, ka nākošreiz censties nav jēgas, jo tāpat nedabūs to ko grib. šī laikam ir mana vienīgā īstā rūpe.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]nxn
2015-03-11 21:24 (saite)
kura ir 1. un kura- 2.skola? tā ar ķīmiju un fiziku ir 1. vai 2.?
un- vai tu zini, pēc kāda principa bērnus "atsijā"? vai tad ne pēc sekmēm?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ld
2015-03-11 21:59 (saite)
Pieteicu Schott - skolā, kurā mums abiem viss patika. Otrā ir Abbe, kur atvērtās durvis bija katastrofa izņemot ķīmiju un fiziku. Zinu kā atsijā - lozējot. Ja pēc sekmēm, tad Maksim diezgan droša pozīcija, jo ir tikai 1 un 2. Bet tā lozēšana ir tāda neprognozējama. Brāļi māsas -tiem jebkurā gadījumā priekšroka, kas arī ir mums nelabvēlīgi.

Tā audzīte, kurai bija šī infa un kura izpļurkstējās, kaut ko minēja, ka Schott mēģinās laikam veselai skolai atteikt. t.i. vienas skolas visiem bērniem. tas nesaskan ar oficiālo infu par lozēšanu.

Abbei slava it kā ir laba, bet nu tajās haotiskajās durvīs viņi sevi parādīja galīgi no citas puses. Šobrīd skola atrodas pagaidu telpās(smirdīgs grausts, kuru pilsēta taisās jaukt nost), kāmēr īstā skola tiek remontēta. pārvākšanās paredzama nākošruden vai nākošziem. tā kā es varu aptuveni iedomāties kāpēc viņi tik izmisīgi to naudu vāca. bet viņi nesaprata, ka tiem, kas nāk iepazīties ar skolu, tas ir vienaldzīgi un svarīgi ir uzzināt par mācību saturu.

nu redzēs kā tas attīstīsies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?