Ilse Kahrklis ([info]ld) rakstīja,
@ 2014-06-12 12:00:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:beerni3, maijs

bērnudārza dienas Nr6, 7 un 8.
sestā diena.

aizbraucām 4atā: Anna, Līna, Maksis un es. Maksis gribēja uzreiz palikt b/d pavisam, vēlāk arī Līna pievienojās viedoklim, ka šis ir ļoti foršs b/d. paspēlējāmies ~30 min visi kopā, bet ne tieši viens ar otru, pēc tam Anna palika viena ar Klaudiju ~35 minūtes. viss baigi forši.

septītā diena.

no rīta Anna ir tik sagurusi, ka īsi pirms astoņiem aizmieg un noguļ līdz 11. līdz ar to pusdienojam pilsētā un uz b/d dodamies tikai pēcpusdienā 15tos. pie b/d durvju zvana Anna plati smaida un neslēpti priecājas. 15 min palieku ar Annu, pēc tam dodos prom. Anna redz mani aizbraucam ar riteni un audzītei saka, ka tā ir Ma. audzīte kaifā par Annas mīmiku un grimasēm. uzbraucu kalnā, aizminos līdz skolai. Līna un Maksis gribēja uzreiz nākt līdz pakaļ Annai. kad Maksis uzzināja, ka nevarēs b/d spēlēties, tad tomēr izvēlējās palikt ar Oskaru. nolikām skolas somas, Līna paņēma riteni un braucām pakaļ Annai. otro reizi lejup pa kalnu Līna brauca pa ielu nevis ietvi. kopumā Anna b/d viena bija ~45 minūtes. viss super.

astotā diena

no rīta deviņos izbraucu ar Annu. aizvedu uz b/d. atkal plats smaids pie durvju zvana. noģērbu un uzreiz atsveicinājos. aizbraucu uz pilsētu meklēt riteņsēdeklim kādu lietus pārvalku. bez rezultātiem. aiz lielām bēdām franču beķerejā apēdu divas kūkas un izdzēru tasi kafijas. uzmetu stratēģiskā plāna miglainas aprises. caur parku braucu pakaļ Annai, kura b/d sabija viena ~ 1h un 10 min. Audzīte sauc Anni par paraugbērnu. Anna neslēpti priecājas mani redzēt. rīt mazā dāma paliks līdz 11 un nākamnedēļ vēlākais otrdien arī gulēs diendusu. jāizdomā kā uz velo aiztransportēt gultas veļu.

//kad bijām pilsētā, nopirku Annai tomēr mīļzvēriņu. sunīti Mopī no Smilšuvīriņa pārraides. Anna nevienu Smilšuvīriņa epizodi nav redzējusi, bet tas Mopī ir vnk smukiņš! un suns pagaidām ir vienīgais dzīvnieks, ko Anna apzināti ir redzējusi.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]str
2014-06-12 13:34 (saite)
rādās jau ka būs labi:)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ld
2014-06-12 13:37 (saite)
nu pagaidām ļoti daudzsološi izskatās. bet šampanieti vēl vaļā nekorķēju :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]str
2014-06-12 13:43 (saite)
nu skaidrs ka būs visādi, bet galvenais lai tev pašai ir tā doma un sapratne, ka tur viņai ir forši, un tad jau būs ok

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ld
2014-06-12 14:04 (saite)
man pašai viss ir kārtībā :)
trešais bērnudārznieks kā nekā.
vienīgais, kas mani pārsteidz, cik ļoti tas mazais bērns ir jau pastāvīgs, drošs un individuālists.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]nastja
2014-06-12 14:11 (saite)
es pievienojos str teiktajam, atkorķē šampi un nosvini :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?