Ilse Kahrklis ([info]ld) rakstīja,
@ 2014-06-04 07:58:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:maijs

naktī dzirdēju mazo raudam jeb pareizāk sakot īdam. vienreiz un otreiz. starpā varēja būt 30 sekundes vai 30 minūtes. instinkts lika celties un iet, bet egoisms pavēlēja gulēt. gulēju. S no rīta teica, ka nav dzirdējis pilnīgi neko.

pamodāmies, pačurājām un gājām skatīties kā Annis guļ. bez sedziņas bēbīšpozā uz vēdera ar dupsi gaisā. kāmēr meklēju kameru, lai nobildētu (man gandrīz nemaz nav bilžu, kur viņa guļ), tikmēr mazums pamodās, notupās uz celīšiem un izstiepa rociņas gaisā. acis joprojām ciet, bet mazā sejiņa apņēmīgi pauda - "ņemiet mani! izemiet mani no gultiņas, es jau esmu pamodusies!"

reizēm gribas, lai viņa vienmēr paliek tāda maza mīļa pūkainīte. vēl nerunā pretī, vēl nav savas iešanas un darīšanas.

jā, starp citu, Anna joprojām nestaigā, bet beidzot stāv nepieturoties. un viņa norāda ar pirkstu, ko grib. es joprojām viņu baroju ar krūti. S lūdz, lai beidzu, bet man piena vēl ļoti daudz un mazajai krūtsēšana viennozīmīgi ir labsajūtas laiks. tad kāpēc pārtraukt? tikai tāpēc, ka kādai tantei liekas, ka gadu vecs bērns ir jau liels?



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]nastja
2014-06-04 10:21 (saite)
O, apsveicu ar izgulētu nakti :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ld
2014-06-04 16:47 (saite)
paldies :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]nxn
2014-06-04 16:42 (saite)
es nebaroju jau tieši 3 dienas :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ld
2014-06-04 16:47 (saite)
un?
viss čikiniekā? abās pusēs?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]nxn
2014-06-04 17:30 (saite)
neviens neko nesaka. bet nu mans princips slinkuma izraisīts ir "vadīties pēc bērna", nu un man likās, ka pēdējā laikā tā ir vairāk mana uzmākšanās viņai, nekā viņas vēlme pēc piena. nu un pamēģināju nedot, nu un nekas :) galvenais ir vakarā viņu tā nokausēt, ka gribās tikai gulēt :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kvarks
2014-06-05 08:16 (saite)
Tantēm nu gan šai gadījumā ir pēdējā roka sava viedokļa izteikšanā!! :) Man arī ir meitiņa līdzīgā vecumā (gads bija aprīļa beigās), es arī vēl baroju. Nesen nodomāju, ka līdz Jāņiem varētu atmest, sāku izvairīties no dažām barošanām (baroju apm.3x dienā, bet var arī kādu reizi izlaist) un pēc pāris dienām mazā bija tik neapmierināta ar situāciju, ka nospļāvos un turpināju ierastajā daudzumā barot. Ikdienā tas ir ērtāk/labāk mums abām, gan jau pa Jāņiem izdomāsim kaut ko. Es domāju, ka gads nav nekāda robeža. Un tas ir starp mammu un bērnu - lai abiem labi. (Neesmu nekāda līdz-skolas-vecumam-barošanas entuziaste;)
Šeit bija sakarīgi rakstīts par atradināšanu http://www.askdrsears.com/topics/feeding-eating/breastfeeding/faqs/weaning

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?