putnu novērotājs ([info]_re_) rakstīja,
visticamāk, ka tā arī notiek. bet svarīgs jau nav konkrētais priekšmets, ko iegūst un kam tiek lietots. tie, kam tas pieder, to organizē, vienmēr atradīs, ko pārdot, lai iegūtu nenormālu peļņu ar max maz izdevumiem, bez jebkādām ētikas normām.
protams, mēs, tb rietumu patērētājsabiedrība varētu ietekmēt savus ražotājus meklēt citus ceļus, ja precei vajadzīgo nevar iegūt cilvēciskos apstākļos, piemēram, spiediens uz tiem pašiem apģērbu gigantisko ķēžu ražotājiem, lai audumu krāsošanai neizmanto tik indīgas krāsas un kaitīgu tehnoloģiju, ka tā darba darītāji mirst gada laikā. nu un paši mēs pēc tam atkal par to piemaksātu, jo arī šie 'civilizētie' uzņēmēji būtībā nav labāki, viņus interesē tikai vienīgi max. peļņa da jebukuriem līdzekļiem.
bet otra puse ir tā pasaules daļa, kas tiek izmantota šādi un kas parakstās uz to, jo, ja neiesi uz drausmīgo darbu, nomirsi badā jau pēc nedēļas. proti, atņemot viņiem arī šo iespēju, vispār nekas nepaliek. es nesaku, ka tādēļ visu vajag tāpat turpināt, bet problēmu vajadzētu risināt no tās puses, lai tā sabiedrība būtu daudzmaz nodrošināta un ne tādā izmisumā, imho.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?