Ilse Kahrklis ([info]ld) rakstīja,
@ 2014-03-16 18:00:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
atnāca beidzot Līnas horta rēķins. kopš augusta pāri pa 500 eirām. besī ārā. tagad stresošu, ka naudas nav.
zvanīju un prasīju, kas ir ar dzīvokli. man atbildēja, ka neko viņi no mums nav saņēmuši, nekā viņiem nav, ko mums citu piedāvāt, bet mēs varam iesniegt savu cenas piedāvājumu. biju uz mutes. parunājos ar S, viņam arī šociņš. dzīvokļi uz izsoli. parunājos ar vienu, kas nesen nomainīja - jā viņiem arī prasīts. būtībā cena grozās ap tūkstoti. mēs it kā to varētu maksāt, bet nu komõn! tūkstoti par īri?! un ja atkal ar pelējumu? būtībā mēs negribam maksāt tūkstoti. atliek vien palikt tepat, bet nupat sāk palikt baigi šauri. nav kur likt Annas mantas.

nu jā, īstenībā es gribēju uzraksīt, ka kopš lielais rēķins atnācis, man uznākusi taupīguma lēkme, kas ir novedusi pie ta, ka mums mājās nav ko ēst :D S kad iet, tad nopērk kaut ko vienu, es divām nedēļām uz priekšu. šobrīd viss ir apēsts un izdzerts. braucu uz tankštelli pēc piena, bet viņiem tikai H-piens. onka paskatījās uz mani tādām acīm, kad prasīju svaigo :D ai nu sviests. es tāpat to pienu nedzeršu. jā un tagad mēs gaidam, kad atbrauks mūsu picas. baigā taupīšana :D rīt jābrauc uz lielo veici. es vispār nesaprotu kā manai māsai sanāk iepirkt paiku pa 35 eirām, man minimums ir 50, bet parasti jau ap 80. pie paikas klāt gan visādi wc papīri un mazgājamie veļas pulveri.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]nastja
2014-03-16 20:05 (saite)
ai, man ir ~60, ja iekrāmē arī 2 pamperpakas, bet tā - pāris reizes nedēļā uz hiper ~30-40 par reizi. Pārielas veikalā aiziet daudz vairāk, jo tas ir lejā, pāri ielai un viņiem gandrīz vienmēr ir tas, ko man uz sitiena vajag :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ld
2014-03-17 12:57 (saite)
piemājas veicī es iepērkos vairākas reizes nedēļā un parasti ar 20 eirām tieku cauri. tur nav tāda normāla piedāvājuma. pamperus pērku pilsētā drogerijā. parasti arī kaut ko vēl pieķer klāt, tad arī ap 20 salasās, lai gan paši pamperi tikai 6,50 maksā. un vēl mēs ik dienu iepērkam beķerejā svaigas maizītes. ja bez kūkām tad ap 2-3 eiro, ja ar kūkām, tad vismaz piecītis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]nastja
2014-03-17 16:49 (saite)
6.50? Es par akcijas cenu tagad Huggies Boys nopirku (Robim 4+ izmērs) pa 9.90. Orģināli viņi maksā 14.99. Ja nav tie, tad pērku Natty, bet nu tie ar 13+ eiro.. Gan jau, ka ir arī citas alternatīvas, lētākas un tā, bet nu jā.. man jau kopš KK laikiem visi tie zaļie/zilie pilnīdjumi derdzas un puiku dupši kāreiz protestē..
Pampers autiņi ar nav tik lēti - http://pirkumins.lv/index.php?part=search&lng=lv&search=pampers

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ld
2014-03-17 17:58 (saite)
Pamiers te maksā ap 10 eirām, hugies nav un tos otrus nemaz nezinu. Kad tagad vajadzēja Annai sākt pirkt, tad izmēģināju visas markas pēc kārtas un paliku pie babylove active plus. Tiem vienīgajiem aizmugurē ir savilkums, kas stopē saturu. Kā arī nav nekāda zaļa draņķa. Vienīgā nelaime, ka nopirkt var tikai centrā smagi drogerijā. Bet ja es esmu centrā, tad nauda burtiski skanot ripo no maka ārā :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]_re_
2014-03-17 09:04 (saite)
kas ir Līnas horts?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ld
2014-03-17 12:54 (saite)
par hortu sauc to, ka bērni pirms un pēc skolas stundām tiek pieskatīti un izpilda mājasdarbus. tāda advancēta pagarinātā grupa. mēnesī man tas maksā 58,50 eiro. manējie uz rīta hortu neiet, tikai pēc stundām. kad 16tos pēcpusdienā viņi atnāk vai es savācu, tad visi mājasdarbi ir izpildīti un mēs varam nodoties mūsu lietām. ļoti ērti.

Ar Līnas hortu problēma bija tāda, ka viņi nenoņēma naudu no mana konta. Iemesli mistiski - viens no tiem - Vācijā pārgāja uz IBAN numuriem un viņi neesot zinājuši manu numuru. kas ir buļļa kaka, jo Makša nauda tika noņemta bez problēmām. pirms gandrīz mēneša sacēlu šumu, kas ir par peckāšanos, tagad beidzot tantes noreaģēja un izsūtīja tik apreibinošu rēķinu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]_re_
2014-03-17 17:37 (saite)
labāk nebūtu brēkusi :))

mums arī ir pagarinātā grupa, kurā gan nav skolotājai pienākums obligāti panākt visu mājasdarbu izpildi, bet mūsējā tam pievērš uzmanību un bērns lielākoties ir izmācījies. kādreiz bija lats dienā, tagad par brīvu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ld
2014-03-17 17:50 (saite)
Nu rēķinu piestādītu šā vai tā. Tad labāk, ka es izrādu iniciatīvu nekā otrādi.
Jums gan forši. Starp citu hortā nav skolotāji, bet gan audzinātāji. Katrai klasei ir savs. Ārā aktivitātes organizē uz pusēm - vismaz 1h dienā bērni ir ārā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?