lavendera -

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

Links
patiesi
ģeodati
britu komēdijas
grāmatas
spāņu podkāsti
popadancevs
naktsmājas
latv. filmas
stereo
lidojumi
podkāsti
mājas
anglene
putnu balsis
dzīvokļu cena
grāmatas gen
aum
workaway
smadzenes
Antons
poliglots
psihe 1
psihe 2
coursera
stupidfox
cariatura.ru
banksijs

November 28th, 2013


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:29 am

(9 ir | apliecini to, ka esi)

Comments:


[User Picture]
From:[info]lavendera
Date:November 28th, 2013 - 11:20 am
(Link)
grāmatā "Tīrs un slaids dzīvesveids" rakstīts, ka ķermenis uzkrāj taukus, lai izolētu uzņemtos toksīnus, tāpēc, lai neaptaukotos, galvenais ir izvairīties no toksīniem uzturā.
[User Picture]
From:[info]str
Date:November 28th, 2013 - 11:36 am
(Link)
pilsētā jau vispār tas ir kaut kas utopisks tomēr
[User Picture]
From:[info]lavendera
Date:November 28th, 2013 - 11:45 am
(Link)
nemaz nav tik traki. ja izvairās no produktiem, kuros ir konservanti.
[User Picture]
From:[info]str
Date:November 28th, 2013 - 11:50 am
(Link)
praktiski viss:)
cukurs un sāls arī ir konservanti
/ bet atkal- nez brūnais cukurs arī var būt konservants?
[User Picture]
From:[info]lavendera
Date:November 28th, 2013 - 11:57 am
(Link)
nu labi, mākslīgās pārtikas piedevas, kuras reāli normāls cilvēks neēd un dabiski nekad nav ēdis.

Kaut gan cukurs tur pie toksīniem pieskaitīts, jā; paātrinot novecošanos.
[User Picture]
From:[info]antuanete
Date:November 28th, 2013 - 12:19 pm
(Link)
Protams, ka var - brūnā cukura atšķirība no baltā ir tikai melases piedeva, kas nav attīrīta. Lielajās rūpnīcās melasi pievieno jau attīrītam cukuram, jo tā vienkāršāk optimizēt procesus. Kad brūno cukuru produktos izceļ kā kaut ko "veselīgu", man gribas līst zem galda, tikai nevar saprast, smieties vai raudāt.
[User Picture]
From:[info]str
Date:November 28th, 2013 - 01:13 pm
(Link)
ok, bet vai tas pats attiecas uz piem visādiem palmu , kokosa cukuriem?
[User Picture]
From:[info]antuanete
Date:November 28th, 2013 - 01:20 pm
(Link)
Jāskatās, kas ir dominējošais cukura veids; fruktoze, glikoze vai saharoze - no tā arī izriet tālākā cukura dalība vielmaiņas procesā. Par konservējošām īpašībām nezinu, vai un kā tās atšķiras atkarībā no cukura veida. Visādas tur minerālvielas un vitamīni jebkurā "brūnajā" cukurā ir tik niecīgos daudzumos, ka nav vērā ņemamas.

> Go to Top
Sviesta Ciba