|
November 28th, 2013
Comments:
nemaz nav tik traki. ja izvairās no produktiem, kuros ir konservanti.
| From: | str |
Date: | November 28th, 2013 - 11:50 am |
---|
| | | (Link) |
|
praktiski viss:) cukurs un sāls arī ir konservanti / bet atkal- nez brūnais cukurs arī var būt konservants?
nu labi, mākslīgās pārtikas piedevas, kuras reāli normāls cilvēks neēd un dabiski nekad nav ēdis.
Kaut gan cukurs tur pie toksīniem pieskaitīts, jā; paātrinot novecošanos.
Protams, ka var - brūnā cukura atšķirība no baltā ir tikai melases piedeva, kas nav attīrīta. Lielajās rūpnīcās melasi pievieno jau attīrītam cukuram, jo tā vienkāršāk optimizēt procesus. Kad brūno cukuru produktos izceļ kā kaut ko "veselīgu", man gribas līst zem galda, tikai nevar saprast, smieties vai raudāt.
| From: | str |
Date: | November 28th, 2013 - 01:13 pm |
---|
| | | (Link) |
|
ok, bet vai tas pats attiecas uz piem visādiem palmu , kokosa cukuriem?
Jāskatās, kas ir dominējošais cukura veids; fruktoze, glikoze vai saharoze - no tā arī izriet tālākā cukura dalība vielmaiņas procesā. Par konservējošām īpašībām nezinu, vai un kā tās atšķiras atkarībā no cukura veida. Visādas tur minerālvielas un vitamīni jebkurā "brūnajā" cukurā ir tik niecīgos daudzumos, ka nav vērā ņemamas. |
|
|
Sviesta Ciba |