lavendera -

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

Links
patiesi
ģeodati
britu komēdijas
grāmatas
spāņu podkāsti
popadancevs
naktsmājas
latv. filmas
stereo
lidojumi
podkāsti
mājas
anglene
putnu balsis
dzīvokļu cena
grāmatas gen
aum
workaway
smadzenes
Antons
poliglots
psihe 1
psihe 2
coursera
stupidfox
cariatura.ru
banksijs

November 28th, 2013


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:29 am

(9 ir | apliecini to, ka esi)

Comments:


[User Picture]
From:[info]str
Date:November 28th, 2013 - 01:13 pm
(Link)
ok, bet vai tas pats attiecas uz piem visādiem palmu , kokosa cukuriem?
[User Picture]
From:[info]antuanete
Date:November 28th, 2013 - 01:20 pm
(Link)
Jāskatās, kas ir dominējošais cukura veids; fruktoze, glikoze vai saharoze - no tā arī izriet tālākā cukura dalība vielmaiņas procesā. Par konservējošām īpašībām nezinu, vai un kā tās atšķiras atkarībā no cukura veida. Visādas tur minerālvielas un vitamīni jebkurā "brūnajā" cukurā ir tik niecīgos daudzumos, ka nav vērā ņemamas.

> Go to Top
Sviesta Ciba