lauska ([info]lauska) rakstīja,
@ 2008-07-27 20:24:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ai, jā! Piemirsu piebilst, ka šodien jāsāk dzert mazās brīnumtabletītes. Ceru, ka rīt neuzmodīšos pāris kilogramus smagāka, ar manāmu apelsīna miziņas efektu uz dibena un pazeminātu libido. Esmu skaista un tāda gribu būt arī turpmāk, lai arī zinu, ka skaistums neslēpjas apkārtmērā vai celulītā, es tomēr atļaušos būt sekla un sacīt, ka bez celulīta un ar savu svaru es jūtos skaistāka kā jutīšos gadījumā, ja ar mani notiks visas tās briesmīgās lietas, kas minētas lietošanas pamācībā. Bet ja vajag, tad vajag. Centīšos neēst vairs daudz un daudz kustēties. Vien nevaru izlemt - riskēt un pīpēt vai tomēr mēģināt atmest, jo smēķēšanu, šķiet, tā īsti atļauties vairs nevaru, ja negribu visu sačakarēt vēl vairāk.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]illumine
2008-07-27 20:40 (saite)
Dzeru tādas nu jau gadus ...hmmm. 3 laikam vismaz. Smagāka es esmu varbūt par kg 3-4, bet mani nemainīgie 82-60-91 ir aizvien spēkā. Celulīts arī nav manāms. Bet par libido... ir tā, ka ir mazāk. Tagad man pietiek ar 4 x nedēļā, nevis 4 x dienā :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]idoru
2008-07-27 20:55 (saite)
Tu esi droša, ka tas ir sakarā ar to?

Cik es esmu tos gadījumus dzirdējusi tad lielākoties nevis gribas mazāk, bet negribas vairs vispār.

Es tādas dzeru jau sešus mēnešus. Nekas man nekait. Cik svēru tik svēru. Gribu vēl vairāk nekā iepriekš. Celulīta nav. Varbūt vienīgi krūtis mazliet lielākas palikušas(patīkamas aspekts)

Un par to smēķēšanu principā jau tas neietekmē tablešu darbību, bet palielina trobozes iespēju, tā kā lem pati.. (tie trombozes gadījumi gan ir bezgala maz)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]aranel
2008-07-27 21:00 (saite)
Patīkamo aspektu arī mans draugs novēroja - krūtis lielākas, bet visur citur apjomus ir pat izdevies zaudēt.

Bet ar to libido.. Draugu neredzu mēnesi un iztieku. Trakākais, ka arī nevajag, kad viņš ir tuvumā :S

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]illumine
2008-07-27 21:02 (saite)
Nē, kā reizi mazāk nevis nemaz negribas. Novērots gan, ka tikko kā divas tabletes neiedzer, uzreiz ļoti gribas ;))

Bet par smēķēšanu - tā pati par sevi ir TIK kaitīga, ka manuprāt tādas tabletes tur neko daudz vairs nevar mainīt. Tas tā, mans pus-medicīniskais viedoklis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?