lauska ([info]lauska) rakstīja,
@ 2008-04-14 00:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:devotchka - how it ends

Saskaņā ar skaistām filmām, kuru cēlā morāle sludina, ka, nepalīdzot, nerūpējoties un neuzupurējoties citu labā, dzīve ir bezjēdzīga, manai dzīvei nav ne mazākās jēgas. Nav neviena, kuru mana eksistence pa īstam priecētu un kuram tā būtu noderīga. Esmu cilvēks, gribu justies vajadzīga, īpaša un neaizstājama. Labi, nav ko runāt, problēmas risinājums ir acīmredzams - jāiegādājas suns, jāpielabinās ar smalkiem suņu konserviem un jācer, ka šis luncinās asti ikreiz, kad ieraudzīs mani ar konserviem rokās.
Ja runājam nopietni, tad man pohuj, it kā esmu pašpietiekama un filmā nedzīvoju. Bet, ja pavisam nopietni, tad mani šī situācija vienmēr skumdinājusi, bet ko tur daudz runāt.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]jauna_dzive
2008-04-14 09:47 (saite)
..un pat ja Tu palīdzētu un uzupurētos kādam citam, domā tas atmaksātos? Ne sūda..Paiesībā uzupurēšanās citiem un citu cilvēku dzīvju labošana vai nosliece uz to ir baidīšanās dzīvot pašam.

kas attiecas uz vajadzību justies īpašam - mēs katrs to vēlamies, neatkarīgi no vecuma, dzimuma un ādas krāsas. Tas ko mēs neapzinamies ir tas, ka mēs esam īpaši jau vien par to, kas mēs esam.

Citējot (ja nemaldos Vācietis, bet tikpat labi varu arī kļūdīties) : Noderīgs ir ikviens cilvēks, kaut vai kā piemērs, kādam nevajag būt cilvēkam.

Viss taču ir labi, pavasaris, saule n' shit, vienkārši vajag bik paskatīties uz to visu no gaišās puses.

Vienmēr taču vajag atcerēties, vienkāršu patiesību - jo vairāk Tev ir, jo vairāk problēmu nāk līdz (tas attiecas gan uz mantiskajām lietām, gan smadzenēm) :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]lauska
2008-04-15 00:14 (saite)
Nezinu, ko piebilst, tāpēc nebildīšu. Klusēšana - piekrišana, klusēšana - zelts :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?