lauska ([info]lauska) rakstīja,
@ 2008-02-11 00:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:vēl līst aiz loga

Bļeģ, liekas, ka 14. februāra drudzis ir sācies. Pasaule pārbāzta sirdīm un citām herņām. Tie, manuprāt, ir bezjēdzīgākie svētki, kas vispār izdomāti. Vārda vistiešākajā nozīmē izdomāti, jo neesmu dzirdējusi nevienu pašu sakarīgu vēsturisko svētku pamatojumu.
Saņēmu vienu piedāvājumu ceturtdienas vakaram, smalki atteicu un aizsūtīju citur laimi meklēt, jo es jau nu netaisos ceturtdien kaut kur iet. Man piektdien ir svarīgs kontroldarbs un es jau nu netaisos upurēt savu izglītību, lai skatītos uz nabaga vīrieti, kurš mokās un nezina, kā man tikt klāt. Es jau nu netaisos.
Un ja tomēr ceturtdien nolemšu atstāt dzimto Pārdaugavu, tad darīšu to tikai un vienīgi tāpēc, lai vienatnē pasēdētu kaut kur vai lai satiktos ar kādu no sev pazīstamajiem vientuļniekiem, kurš/a nav ieinteresēts/a manī kā sievietē. Vot tā! Beigta balle un lēmums pieņemts.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]aucumins
2008-02-11 19:54 (saite)
Un kur TU esi ieinteresēta kā sieviete? :)) Ja nu kas mēs ar santu laikam arī taisam valentīndienas piedrāžšanas pasēdēšanu, Vieta gan pagaidām nav skaidri zināma!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lauska
2008-02-11 20:20 (saite)
Es? Es esmu, Mik`, visu laiku esmu.
Doma nav slikta ^^

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ziemas_taurenis
2008-02-11 21:36 (saite)
?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lauska
2008-02-11 21:52 (saite)
Man kaut kas samisējās ;D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?