meness_berns ([info]meness_berns) rakstīja,
Lūk tipisks piemērs gadījumam, par kuru raksta Nistagms! Godīgs cilvēks, kurš savervēts ar nāves un zeku izvarošanas bailēm, un par kuru nav nekāda pamata neticēt, ka viņš neko ļaunu nav darījis:

https://www.delfi.lv/delfi-tv-ar-jani-domburu/raksti/maisi-vala-agents-nominativs-zino-par-makslinieku-valdis-atals-ta-bija-provokacija?id=51071337

Lūk tipisks piemērs pretējam gadījumam! Konjunktūrists un blēdis, kurš proaktīvi strādā čekas interesēs un vēl tagad glumojas, kad jātaisnojas:

https://www.delfi.lv/delfi-tv-ar-jani-domburu/raksti/maisi-vala-agents-viva-zino-par-saraksti-ar-trimdas-latviesu-miljonara-meitu?id=50981201

Piedodiet, bet nevaru piekrist uzstādījumam, ka šobrīd publiskotā informācija neļautu analizēt to, kāds ir bijis katra šī cilvēka darbības smagums. "atver tos maisus un samet kartiņas, kurās ir tikai vārdi un uzvārdi, bez jebkādiem reāliem faktiem" ir aplams spriedums, uz ko Krišjānis jau norādīja.

Un tas, ka liela daļa informācijas nav pieejama, nevar būt arguments tam, lai nerunātu publiski par to daļu, kas ir pieejama. Par to mēs ar Lasītāju jau te izteicām savus viedokļus.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?