Pātaru Ansis ([info]kuminjsh) rakstīja,
Godīgi sakot, nezinu, neesmu mēģinājusi ilgstoši uzglabāt. Bet pēc idejas varbūt ar pusstundas pakarsēšanu katlā vajadzētu pietikt? Atceros, ka bērnībā zaptēm, ko nevārīja, tikai sajauca ar cukuru, nesarūgšanai piebēra kaut kādu pulverīti, borskābi vai? Drusku - naža galu uz visu bļodu:)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?