Pātaru Ansis ([info]kuminjsh) rakstīja,
@ 2007-08-21 10:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Jā, par kandžu runājot. Šajā wīkendā ievertēju treju zemju ražojumus:
1) sestdien vakarā ar brāli iztukšojām to no Gruzijas martā atvesto ādas maišeli ar čaču;
un kapusvētkos brālēni iecienāja:
2) viens ar Itālijā pirktu grapu;
3) otrs ar turpat Balvu rajonā samargotu "dzimtenīti".
Nu ko lai saka: vislabākā laikam tomēr bija vietējā ražojuma kandža (beigu ta galos - sev taisīta, ne pārdošanai): itāliešu bija par sterilu, kaukāziešu - par asu;)


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]meiteens
2007-08-21 13:06 (saite)
še ku, re ku atbilde, kāpēc tev vietējā vislabāk patika :)

Turklāt tikai dzimtenē izaudzēta un ražota pārtika var būt īsti veselīga tās tautai. Gadu simtiem dzīvojot noteiktā areālā, būtne adaptējas tā bioķīmijā. Pēkšņa areāla maiņa sagādā organismam pāradaptācijas grūtības.

vairs gan neatceros, kurš viedais to teica :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kuminjsh
2007-08-21 16:04 (saite)
Drosi vien;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?