Pātaru Ansis ([info]kuminjsh) rakstīja,
@ 2006-07-26 15:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
;)
Bet vispār man paliek interesanti: pagājšgad bija gadu veca bērna sacerēts dzejolis (tjip;)), šogad - mētāšanās ar sūdiem, atvainojiet - fekālijām. Kādas performances nākošgad Dimiteru ģimenīte izdomās? Izraks Vailda līķi? Spēlēs futbolu ar sprāgušiem kaķiem?;)

Un vēl: mož kāda pretsmēķētāju-pretalkohola biedrība grib šitos šovmenus nolīgt? Svētas lietas vārdā es pat piekristu, lai man iesit pa pieri ar ikonu (bet tā ne aplam stipri!).;)))


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dont
2006-07-26 19:27 (saite)
Traki ar tiem politsūdiem - tāda šmuce pa visu Eiropu un to igauņu meiteni es labi pazīstu. Baigi jautrs un sirsnīgs cilvēciņs un ļoti daudz cietis dzīvē un pie tam nedziedināmi slima(nē tas nav aids), bet tāpēc nekrīt panikā, bet spēj dot pozitīvo citiem. Šausmīgi riebīgi bija redzēt viņas bildi avīzēs. Viņai Latvijā bija daudz draugu, bieži brauca ciemos, bija iemīlējusi Rīgu, Latviju, tāpēc pat daudzus vārdiņus latviski iemācījās. Kā vienmēr dzīvē visvairāk sliktā dabū tie, kas vismazāk pelnījušui.
Ja par partijām, tad pirmoreiz esmu kā pie sasistas siles - bez poņas, kuru no mazākajiem sliktumiem izvēlēties. Lozes gan nemetīšu, bet pirms vēlēšanām vēl galvu palauzīšu(ceru ka nesalūzīs ;)), jo tā tomēr atbildība kā rokās mēs nonākam.
UN BALSOT JAAIET VISIEM LETINIEM, LOJALIEM PILSONIEM!!! JO CITTAUTIESI, NELOJAALIE UN KOMUNISTI SABALSOS TE VISAADAS ZDANOKAS UN BOJAARKLANUS!!! Pietiek, ka Rīga jau izpārdota un izčakarēta!!!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kuminjsh
2006-07-27 09:35 (saite)
:(((

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?