Pātaru Ansis ([info]kuminjsh) rakstīja,
@ 2006-07-05 10:58:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
A kāpēc man saprast tos, kas nevēlas saprast mani?:)
Vot Tu, piemēram brauc ar velosipēdu? a tagad iedomājies kā būtu, ja pieņemtu likumu, ka velosipēdisti nedrīkst braukt pa ietvi un arī pa brauktuvi nedrīkst braukt - jo viņi visus tracina un apdraud (kas hipotētiski atbilst patiesībai), pie kam daži velosipēdisti ir norāvuši dāmām somiņas, tb ir zagļi, UN TAGAD viņi drīkst braukt tikai pa to betona maliņu, kas nodala ietvi no brauktuves. Nu kā?:)


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tempest
2006-07-05 12:04 (saite)
Turklāt - kā naivai pienākas, turpinu cerēt, ka varbūt nākamā paaudze izaugs gudrāka, ja vien sencīši neuzskatīs par savu cēlu pienākumu ierādīt, kā kandžu taisa, vai parādīt visas točkas, kur pārdod šņabi bez akcīzes markām un lētās cigaretes.

Un ja kaut viens cilvēks šo aizliegumu dēļ nepiedzersies vai nesāks smēķēt, tas JAU būs panākums.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kuminjsh
2006-07-05 12:18 (saite)
Jā, jā "viena bērna asara" (c)Dostojevskis... Gribei teikt, ka Ideālā Pasaule būs, ja neviens nesmēķēs un visi dzers tikai sūdaMartini?;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mausoons
2006-07-05 13:08 (saite)
Mņa... laikam tusējos "ne tur" un "ne ar to". Man pašai senči 18 gadu vecumā uz Jauno gadu ielēja pirmo šampanieša pusglāzi. Tāpat arī nemanu, ka man zināmie vecāki ierādītu šādas vietas.
Ne jau dzeršanā vai smēķēšanā ir tā lieta. Audzināšanā un atiieksmē.
Tāpat es varētu gudri filosofēt par to, ka vajadzētu tā kā ierādīt grāmatas lasīt un "ne sunīti kājām spert". Jo ko dod nesmēķētājs, ja viņš ir spējīgs kamīnā sadzedzināt balodi...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?