Pātaru Ansis ([info]kuminjsh) rakstīja,
@ 2005-07-28 03:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Es drīz iegādāšos bisi un licenci velosipēdistu apšaušanai!:[
Tikko izkāpu no trolejbusa, eju pa trotuāru, pēkšņi man garām NENORMĀLĀ ātrumā, ar augšstilbu nobraucot man gar piedurkni, aiznesās viens IDIOTS oranžās ūzās uz veļļuka. Bļe!!! Man pat skausts notirpa, kad iedomājos, ka es taču varēju paspert pussolīti sāņus... Vai tiešām viņi uzskata, ka kājāmgājējiem visu laiku vajadzētu glūnēt atpakaļ vai piestiprināt pie pleca aizmugures skata spogulīti, koa? Protams, protams, uz brauktuves šiem, edz, traucē autiņi, un tā kā gājēji ir mazāki par mašīnām...

Liriska atkāpe: zinu kā mana māte brauca ar velosipēdu līdz tai avārijai. Moto: "ES BRAUCU! TĀPĒC JUMS PAŠIEM IR JĀUZMANĀS!" Brauc, svilpodama, un skatās nevis uz citiem ceļu satiksmes dalībniekiem, bet - vai gadienā kāds pazīstams neir tuvumā - varētu tak apstāties da papļāpāt... kamēr vienreiz dabūja salauztu atslēgas kaulu un fobiju braukt ar veļļuku. Un man tā vien šķiet, ka lielākā daļa velosipēdistu ir tik pat šizofrēniski.

Nekādus protestus no vellapēdistiem nepieņemu! Tas ir mans žurnāls - ko gribu, to rakstu!;P Nepatīk - ejiet protesta gājienā!;DDD


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)

Pieskārās gan!
[info]kuminjsh
2005-07-29 12:51 (saite)
Skaties, ka pats neapmīzies!;PPPP

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: Pieskārās gan!
[info]8
2005-07-29 17:39 (saite)
labi piedod par to miizienu :DDD es pati milu taa dariit tipa milenes gar gaajeejiem, atziistos pie pieturaam samazinu gan aatrumu, jo seviskji naak klaat transports, tad visi dodaas perpendikulari manam celjam, a pa ielu braukt traucee nekas cits kaa lietus uudens novadiishanas akas ar resti, parasti vinjas ir iedziljinaatas neadekvaataa dziljumaa, tikai jaunaakajiem ielu razhojumiem ir diezgan taisna taa aka, iebraucot taadaa ja nu ne riteni pushu var dabuut tad vismaz triecienu ne paaraak patiikamu, un ja veel njem veeraa ka taas akas (guulijas zinaatniskaa valodaa) ir ik pa 20 m, nuu tad baigi piebesii :DDD karoche vienmeer kaadam buus suudiigi :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: Pieskārās gan!
[info]8
2005-07-29 17:41 (saite)
p.s. esmu vienreiz muuzhaa vienai sievietei traapiijusi ar stuuri pa saanu, kautko vinja tur njeemaas nu jau neatceros kaadaa sakaraa, vai nesaas paari ielai peeksnji vai kaa, bet tas bija sen, nee es neatbalstu kaajaamgaajeeju traumeeshanu!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

Re: Pieskārās gan!
[info]kuminjsh
2005-08-01 09:07 (saite)
Tieši tāpēc jau velosipēdistiem būtu jāapvienojās - jāiet/jābrauc gājienos vai jāraksta petīcijas Rīgas Domei, lai taisa velosipēdistu celiņus kā Dānijā vai Zviedrijā - tb jāpievērš savai problēmai uzmanība. Kamēr cilvēki klusē, nekas uz priekšu neiet.
P.S. Pret velosipēdistiem kā tādiem man nekādu pretenziju nav, kamēr viņi neapdraud manu vai mana bērna veselību oder dzīvību. Un ja tiktu izveidoti velosipēdistu celiņi, es to tikai atbalstītu!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?