Hedera helix L. ([info]hedera) rakstīja,
Paklau, varbūt tu to nezināji, bet Vanags ir luterāņu arhibīskaps. Kādēļ ti domā, ka Lv luterāņiem* nozīmīgs šķitīs tavs viedoklis par Vanagu?

*Neieslīgsim pārdomās par to, cik daudzi lv luterāņu ieklausās Vanaga teiktajā, my point is - nevar noliegt, ka a) Vanags ir sabiedrībā prominenta persona; b) viņa teiktajam ir ietekme uz sabiedrības daļu; c) par spīti viņa homofobajiem uzskatiem, lv luterāņu kopums kaut kā neprotestē pret sava arhibīskapa klaji pausto homofobiju. Starp citu, visu to pašu skat. par Z. Stankēviču un katoļiem.

Jā, es redzu, ka, tavuprāt, homofobija ir tikai tad, ja skrien virsū ar koku, bet viss ok, ja tikai pieprasa "lai tie geji savās gultās dara, ko grib, bet lai nebāžas citiem virsū" (piem., lai neprasa precēties; labāk lai vispār nevienam nesaka, ka ir homoseksuāli, utt.). Ja tu homofobiju definē tik šauri, tad nopietnu problēmu nav, jā.

Varbūt ir vērts palasīt šito: http://www.tvnet.lv/zinas/viedokli/534493-mazs_un_drosmigs_solis_rinkevicam_liels_solis_latvijai


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?