Pātaru Ansis ([info]kuminjsh) rakstīja,
@ 2014-08-01 11:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Simoronā ir tāds termins PKM (Привычная Картина Мира). Tas ir tā, ka cilvēks dzīvo vienādi 5, 10, 20 vai visus 70 gadus. Un nekas nemainās, nekļūst citādāk, ja nu vienīgi sliktāk;) Kā iet, tā iet. Bet būtībā jau viss notiek atbilstoši konkrētajam PKM - jo cilvēkam tam visam ir izskaidrojums. Zinātnisks, ezotērisks, astroloģisks vai sazin kāds vēl.
Un tāds interesants novērojums: tieši cilveki ar "zinātnisko" PKM kliedz visskaļāk par savu taisnību un vicina visaugstāk plakātiņus: "Mans PKM ir vispareizākais!" "Jūs visi esat muļķi!" "Es jums PIERĀDĪŠU!". Ok, tas jauki. Tikai pirms nieka 600-700 gadiem visīstākās zinātnes bija alķīmija un astroloģija, kamēr visi pārējie stūrītī kautrīgi urbināja zemi ar zandales purnu. Jūs esat 100% pārliecināti, ka tuvāko 700 gadu laikā netiks atklāts kas tāds, kas apliecinās, ka visa mūsdienu ķīmija un fizika ir pilnīgas blēņas un tumsonība pēdējā? ;)

Tā ka - davaitje žitj družno un savus PKM auklēsim savos šupulīšos - kad viņi saskrienas, mēdz būt sāpīgi - vienai vai abām pusēm :(

UPD Es neapgalvoju, ka mana PKM ir vispareizākā, bet tā ir MANA! Un ja es gribēšu to mainīt ar Jūsu palīdzību, es palūgšu, goda vārds! ;)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?