Pātaru Ansis ([info]kuminjsh) rakstīja,
Tu nekad neesi kausējusi uz pannas ne gluži svaigu biezpienu? Viņš paliek staipīgs kā gumija, bet kad atdziest atkal ir drupens. Tad, lūk, tajā 2. posmā, kad biezpienu karsē ar sviestu un krējumu, tā konsistence arī paliek tāda. Tikai atdzisis viņš nav drupans, bet tāds pat elastīgs ka silts.
Hmmm, a mož tieši olas dod to elastību???? Koroč, eksperimentē, tad ziņosi par rezultātiem! ;)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?