Pātaru Ansis ([info]kuminjsh) rakstīja,
@ 2014-01-25 20:48:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kad es tirgū pirku maz-reņģītes, man gara acu priekšā bija, cik daiļi tās gulēs trauciņā, tēlojot "tautas nēģus". Tak ne gara acis, ne veselais saprāts mani nebrīdināja, kā es nojobīšos tās maz-reņģītes tīrot un cepot (pie kam - stāvot uz vienas kājas)!;/

BET! Nupat viss ir galā, tb rītdienas ciemābraukšanai viss sagatavots: gan pasūtītais (salāti "lapsas kažoks", phali un saldais), gan tas, ko es pati izdomāju uztaisīt bonusā ("tautas nēģi" un 2 veidu siers - ar kaltētiem tomātiem un baziliku + ar hmeli-suneli un ķiplokiem).


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kuminjsh
2014-02-03 12:09 (saite)
http://www.gastronom.ru/recipe/11114/phali-iz-svekly
Es vēl lieku klāt granātābola sēkliņas:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?