Pātaru Ansis ([info]kuminjsh) rakstīja,
@ 2013-06-10 22:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Prosta tak

1) Es gan tā saprotu, ka šobrīd Cibā skaitās galīgs ņe fenšuj būt mātei (un nedo Dies - rakstīt par bērniem), bet šodienas prieks: Juniors aizstāvējies uz 8, tb nupat būs ticis pie 1. līmeņa virs-vidējās-izglītības. Tagad tik jāpanāk, lai sāk strādāt paralēli mācībām, tad varēs iekasēt dzīvošanas naudu. Oder lai iet īrēt atsevišķu mājokli, tad es viņa istabu varēšu izīrēt moldāvu viesstrādniekiem par bargu naudu;)
2) Aizbraucu uz laukiem klusumu baudīt, izkāpu no mašīnas un gandrīz kurla paliku - zaļās dīķa vardes un grieze tīrumā zēģelēja skaļāk kā "Ramšteins" no garāmbraucoša BMW.
3) Vairāk kā 5 gadi nepīpēju, bet svētdien pirmo reiz pa visu šo laiku uznāca tāds kā vājums: stāvēju, cepu gaļu lauka virtuvē, J. pienesa alu, ienākdams ar visu cigareti zobos pie manis, un tad pēkšņi tas viss - silta vasaras diena, vējelis, auksts alus, cepta cūkuča smarža un cigaretes dūms kaut kā tā uzsita nostaļģiju, ka gandrīz paprasīju šim cigareti. Nu bet tas vilkās tikai sekundes 5 un tad pārgāja;)
4) Es gan neesmu baigais Užavnieka fans, bet, kad sestdienas vakarā pēc izkarsēšanās pirtī un izplunčāšanās dīķī (starp tiem brēcošajiem varžu tēviņiem) atkritu pirts priekšiņā uz sola un iemalkoju no pudeles vienu "Užavas gaišo", tas šķita gluži vai tiiiik... jutekliski, ka nodomāju: tas nudien ir labāk par seksu;D


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kuminjsh
2013-06-10 22:45 (saite)
Arī gadās;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?