Pātaru Ansis ([info]kuminjsh) rakstīja,
@ 2013-02-03 12:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Datu bāzes

Kaut kad sen, neatceros, ar kuru meiteņu kompāniju, spriedām par biznesa projektu: vīriešu (brīvo, pusbrīvo un galīgi nebrīvo) datu bāzi. Tb tādu saitu, kur iemaksājot mazu, godīgu naudiņu (teiksim 2 Ls nedēļā) vari: a) atstāt komentāru par kādu vīrišķi, ar kuru tev bijusi darīšana, piemēram "skops maita - nēsā zeķes, kamēr caurumu vairāk kā diegu un nekad neēd vietās, kur otrais maksā vairāk par 2 Ls" vai "mazgājas reizi mēnesī, jo uzskata, ka citādi bojā ādas mikrofloru"; b) apskatīt komentārus, ko atstājušas citas jaunuves par tevi interesējošo vīrieti. Un maksāšanai jānotiek nevis ar sms, bet ar konta starpniecību, lai var pārbaudīt - kas ir tos komentus rakstījis, a citādi šitie viltnieki paši par sevi viskautko sarakstīs;)

Šonedēļ darba dunā (mans darbs lielā mērā ir saistīts ar dažādas informācijas savākšanu) pēkšņi atminējos šo biznesa projektu un nosūkstījos: žēl, ka līgumā ir punkts par konfidencialitāti, citādi es varētu paņemt mūsu datu bāzi par pamatu un taisīt augšā rūpalu!
Kolēģēm uz šo bija divi komentāri:
1) tu saproti, ka tai datu bāzē pilnīgi par visiem vīriešiem būs kaut kas nelāgs rakstīts?
Uz ko es atbildēju, ka ir dažādi trūkumi - ir tādi, ar ko var visai mierīgi sadzīvot, nu tur, piemēram, man diezgan vienalga, ja viņš smēķē, necieš seskus kā mājdzīvniekus, neēd sēnes, braukā pa pasauli ar "Dinamo" līdzjutējiem vai mācās spēlēt ģitāru/dūdas/mutes ermoņikas (ja vien man nav jāsēd klāt un pēc katras pasāžas sajūsmināti jāplaukšķina). Toties es gan gribētu zināt, vai cilvēkam nav atkarību, dzērumā viņš nekļūst varmācīgs vai arī, ka visa viņa (it kā) labklājība nebalstās uz daudz un dažādiem kredītiem.
2) kāds tak var šādu pat saitu par sievietēm uztaisīt!
Uz ko es atkal teicu, ka zinot vīriešus, maksimums kas tādā lapā varētu būt: fotogrāfijas dažādās ap-/iz-ģērbtības stadijās; patiesais svars (ja šķīrušies ar naidu, +10 kg) un pārspīlētas ziņas par krūšu izmēru (nezinu kāpēc, bet viņiem tās vienmēr rādās lielākas, kā ir);)


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kuminjsh
2013-02-03 16:41 (saite)
Katrā sievietē mīt nerealizējusies pedagoģe, kas iedomājas, ka var kādu pāraudzināt;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?