Pātaru Ansis ([info]kuminjsh) rakstīja,
@ 2012-01-07 09:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vakar kā jau pie Ziemassvētkiem sacepu pēdējās piparkūkas - lai Junioram ir ko aizvest tēvam cienastā.
Par piparkūku recepti runājot - visvairāk ieteikumu bija par tā saucamo "Līdakas mātes recepti", jo sevišķi fascinējoša tā ir [info]bozenas izpildījumā (http://klab.lv/users/bozena/130044.html);)
Es tikai drusku iebremzēju pie "400 g medus" - tb tie ir domāti 400 g vai 400 ml medus (piekritīsiet tak, ka ja ūdenim tas ir viens un tas pats, tad medum ohohoh! i ne blakus!)? Neviens no internetā atrodamajiem variantiem nedeva atbildi, tādēļ drošības labad tomēr piegāzu 400 ml. Un milti man izgāja nu i ne tuvu 1 kg, tb aptuveni 1 kg rudzu miltu un savi 500 g kviešu. Un no garšvielām (klāt pie visām obligātajām un ieteicamajām) uz savu galvu klāt piemalu vēl arī kardamonu - kādu pustējkaroti.
Un lai slavēts Sakārnītis, ka tamā brīdī man ar lieluma māniju viss bija kārtībā (kā saka Rūdis: Saturns aktīvajā pozīcijā, ja pareizi atceros) un es nepaņēmu tos ingredientus x2! Jau tā vienu mazdūšīgu mirkli man radās vēlme mīklas atlikumu izmest pa logu! Jo za-ka-ļe-ba-la!!! Beigās ietinu celifānā un iebāzu ledusskapī, lai gaida labākus laikus, tb vakardienu;)
Un, jā, šitajās piparkūkās ir spēks! Tb kad šīs pagaršotas, nevienas pirktās mutē negribas bāzt! Bet nu huže semiček gan!;/


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?