Pātaru Ansis ([info]kuminjsh) rakstīja,
@ 2009-10-29 20:41:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Šodien iedomājos, ka jau pavisam sen neesmu izlasījusi nevienu grāmatu, ja nu tur pašķirstījusi kaut ko, teiksim - pavārgrāmatu;) Varētu jau transportā lasīt, bet tad jāsēž - un cik tad var?! Un vēl pēdējā laikā man patīk tomēr palikt tepat un tagad, neaizejot nekādā pasaku pasaulē. Un tā nu es stāvu un vēroju - cilvēkus uz ielām un trolejbusā, suņus, kaķus, baložus uz notekām un dzeltenas lapas kokos, namus un mākoņos.
Un šodien es tā neviļus piefiksēju, ka 80% cilvēku ir ģērbušies melnā. Protams, salīdzinot ar Tbilisi metro ziemā/agrā pavasarī Rīgas transports ir kā jestras klaunu kompānijas izbraukums zaļumos - gandrīz katram melnajam ir kāda koša šallīte, cepure, soma, džempera apkakle, lietussargs vai vismaz matukrāsa, bet nu tomēr... Tas ko - tāds atavisms vēl no seniem aizlaikiem - sak, sarkanu cepuri galvā dinozauriem pilnā mežā ilgi nenodzīvosi?;/ Un, kas interesanti (to es arī šodien tā riktīgi piefiksēju) - skatlogos arī apģērbs ir melnā, pelēkā un - o, šīs sezonas aktualitāte! - tumši lillā krāsā. Un ja viens sarkans zābaks nezi kā iemaldījies tai vitrīnā, tad nu ir glamur i polnij gožār!
Nē, nu es jau saprotu - krīze, karš, bads, mēris un meteorītu lietus ir vienkārši lielisks iemesls sērām visa gada garumā!
/aiziet iedegt sveci, uzlikt kādu rekviēmu un pagruzīties īsteni latviskā garā/


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]veermele
2009-10-29 21:23 (saite)
varbūt tas tāpēc, ka visi saklausījušies, ka mellā krāsa liek izskatīties tievākam?

vai arī..
mani košie maiķi stāv retām reizēm, jo ikdienā es tad justos kā izlecēja.. un viņiem visiem ir tie lielie dekoltē, kas liktu mamutiem krist šausmās..

a par grāmatām - es braucot vispār nevaru palasīt :( Diemžēl.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kuminjsh
2009-10-29 21:25 (saite)
Nūuuu, es kad sāku strādāt šajā darba vietā, kritu vieglā panikā, jo konstatēju, ka nedekoltētu drēbju man praktiski nav...;D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?