laime tas ir tad, kad viss notiek ātri un nepareizi - iestigām seklumā

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Septembris 29., 2015


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
15:06 - iestigām seklumā
ja jūs zinātu, kā es ienīstu to stulbo, klusējošo, ignoranto masu.
izvalba acis - 'ak kādas šausmas, kādas šausmas, tagad valstī noticis kārtējais stulbums.'
(piemēram, Krivades dzejolis parādījies skolā)
a bļaģ kur jūs bijāt, kad vajadzēja kaut ko darīt, lai mēs te nenonāktu?

un, starp citu, daži mani personīgie mietpilsoniskie draugi tā arī nesaprata, par ko es toreiz cepos un pat draudēja, ka atfrendos. un stulbākais ir tas, ka prāta seklumu un nespēju filtrēt nebiedē ne maģistra, ne doktora grādi, ne it kā veiksmīgas karjeras.

(14 raksta | ir doma)

Comments:


From:[info]saka_taisniibu
Date:29. Septembris 2015 - 15:24
(Link)
Bet neinteresē, saproti, mēs vienkārši gribam, lai mūs liek mierā gan Latiņinas, gan kucs_kundzes, viss šis abu pušu revolucionārais patoss, cik var traucēt cilvēkiem mierīgi dzīvot.
From:[info]saka_taisniibu
Date:29. Septembris 2015 - 15:26
(Link)
Fui, nevis Latiņinas, bet gan Stepanenko un visas asociētās ģimenes, tie kreevu vārdi tādi vienādi.
[User Picture]
From:[info]zan
Date:29. Septembris 2015 - 16:22
(Link)
stulbā kuces_kundze, PATI SAVĀ blogā atļaujās TEV nelikt mieru!
[User Picture]
From:[info]pinjons
Date:29. Septembris 2015 - 15:27
(Link)
Tādēļ, ka bļaģ tāda sabiedrība. Pirms pēdējo dienu kāzusiem bija saglabājusies naiva cerība, ka šis (līdzīgi, kā n-tās citas normas) paliks tikai uz papīra, jo vairumam būs pohuj.
[User Picture]
From:[info]kautskis
Date:29. Septembris 2015 - 15:48
(Link)
Dzīvi dzīvojām. Arī stulbajiem, klusējošajiem un ignorantajiem mums ir visādas citādas lietas, ko darīt, un pilsoniskās sabiedrības būvēšana mums ir kaut kur starp "jāaiziet pie zobārsta, cik var staigāt ar tādiem caurumiem" un "jānoliek vienreiz tiesības". Protams, bļaģ, mietpilsoniskie mēs saprotam, ka visas tās lietas vajaga darīt, bet ir vesela kaudze ikdienas sīkumu, kuŗos tās lielās lietas apslīkst.
[User Picture]
From:[info]kautskis
Date:29. Septembris 2015 - 15:52
(Link)
Ā, un vēl īsti nebija priekšstata, ko tieši es tāds stulbs, mietpilsonisks un ignorants varu sadarīt, it īpaši tad, ja man vairāk patīk darīt lietas savā nodabā, nevis soļot pūlī ar karodziņiem. Un pie viena bija pietiekami skaidrs skats uz dzīvi, lai nesajauktu jautru trollēšanu ar lietu bīdīšanu pareizajā virzienā.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:29. Septembris 2015 - 16:10
(Link)
nu, parakstīties varēja pret jūlijas grozījumiem.
[User Picture]
From:[info]kautskis
Date:29. Septembris 2015 - 16:17
(Link)
Jā, tad būtu 2001 paraksts un es varētu augsti morāli sist sev uz pleca un teikt, pizģec, cik daudz pārāks es esmu par trulo masu. Neko tas nemainītu, bet vismaz es būtu apmierināts pats ar sevi.
[User Picture]
From:[info]kautskis
Date:29. Septembris 2015 - 17:04
(Link)
Lai gan, es pat neatceros, iespējams, es arī parakstījos. Jāpieraksta šādas lietas bluociņā, lai nepalaistu gaŗām iespēju kādu reizi nosodīt citu morālo pagrimumu.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:29. Septembris 2015 - 17:34
(Link)
un ja tādu ar sevi apmierinātu parakstītāju atrastos vēl kāds strēķītis, vai tas nebūtu zolīds demokrātisks veids, kā norādīt uz lietām?
[User Picture]
From:[info]kuces_kundze
Date:29. Septembris 2015 - 16:41
(Link)
Are you implying, ka tad, ja mani šis satrauc, man nav "savas dzīves"? Tipa, man nav jāiet pie daktera, friziera, manikīra un jāliek tiesības? Man arī ir, ja :)
[User Picture]
From:[info]kautskis
Date:29. Septembris 2015 - 17:02
(Link)
Neimplaijoju gan, es vispār neko neteicu par "savu dzīvi", tās ikdienas sīkās lietas galīgi nekvalificējas kā "sava dzīve", drīzāk nospiedoši apgrūtinājumi, kas tomēr paņem pārlieku daudz laika. Es implaijoju to, ka arī mums klusajiem trulajiem morālajiem kropļiem rūp lietas, bet mums ir citāda izpratne par to, kā viņas panākt.

Cilvēkiem ir dažāda patika pret lekšanos. Daži to dara vienkārši tāpat, daudz un labprāt, un viņiem tas ir kā vaļasprieks. Citi to dara ne tik ļoti labprāt, bet var darīt to tad, ja viņiem šķiet, ka puslīdz reāli sasniedzamais mērķis būs pielikto pūļu vērts. Tas uzreiz nenozīmē, ka viņiem attiecīgais issue ir maznozīmīgs.

Ir kaut viens piemērs, kur parakstu vākšana par kaut ko, kam, kā mēdz izteikties, "Latvijas sabiedrība nav gatava" būtu tik tiešām panācis vēlamo mērķi? Pat tad, ja viņi ir savākti? Ne jau ar pietiekami cītīgu klikšķināšanos feisbukā lietas var izmainīt.
[User Picture]
From:[info]kuces_kundze
Date:29. Septembris 2015 - 17:09
(Link)
tas īstenībā būtu palīdzējis, ja būtu, teiksim, kādi 10 tūkstoši parakstu. bet beigās taču musuberni.lv savāca vairāk.
bet zini, palasīju pie stepaņenko viedokļa komentārus, vecāki tak ir laimīgi, ka beidzot būs tikumība. varbūt galu galā morālais kroplis esmu es.
[User Picture]
From:[info]ieva
Date:30. Septembris 2015 - 01:59
(Link)
true.

> Go to Top
Sviesta Ciba