Vispār jau es uzskatu, ka panēšana (jo īpaši kombinācijā ar fritēšanu) ir drošākais veids, kā sabojāt ēdienu, laupot tam individualitāti un padarot līdzīgu jebkam citam, tādā pat veidā sačakarētam, un ir attaisnojama vienīgi galēja fantāzijas trūkuma gadījumā, zinot, ka neizvēlīgi ļaudis ar vienādām emocijām apēdīs jebko prognozējamā ceptas mīklas pikucī ievīstītu - vai tā būtu gaļa, sēnes vai kāposts.
Un tomēr ir daži izņēmuma gadījumi, kad es attaisnoju panējuma klātbūtni ēdienā. Viens no tiem ir novas gatavotie MPP - 5 gadi pagājuši, bet skaistās atmiņas neizbāl -, otrs - veidojumi no puķkāpostiem, ar vai bez maltās gaļas, ar vai bez karija piedevas.
Jā, šobrīd es eksperimentēju ar puķkāpostiem, malto gaļu, kariju un rīvmaizi, pagaidām juzdamās ļoti apmierināta ar visiem rezultātiem. Lēti, barojoši, garšīgi, turklat pārstāvētas visas uzturvielu grupas - ideāls viesību un mājas vakariņu ēdiens ij krīzes, ij mēra laikos, par normālu ikdienu pat nerunājot!
Un tomēr ir daži izņēmuma gadījumi, kad es attaisnoju panējuma klātbūtni ēdienā. Viens no tiem ir novas gatavotie MPP - 5 gadi pagājuši, bet skaistās atmiņas neizbāl -, otrs - veidojumi no puķkāpostiem, ar vai bez maltās gaļas, ar vai bez karija piedevas.
Jā, šobrīd es eksperimentēju ar puķkāpostiem, malto gaļu, kariju un rīvmaizi, pagaidām juzdamās ļoti apmierināta ar visiem rezultātiem. Lēti, barojoši, garšīgi, turklat pārstāvētas visas uzturvielu grupas - ideāls viesību un mājas vakariņu ēdiens ij krīzes, ij mēra laikos, par normālu ikdienu pat nerunājot!
Mēs dzimšanas dienā taisījām, daudz nevar apēst, bet tāds mazumiņš sanāca ļoti garšīgi. Tikai katliņš no eļļas tagad tumšs palicis :/