Kurvjzieža kontemplācijas

Nesmukums

Krāšņais Kurvjziedis

Nesmukums

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Dažudien tā mēdz būt, ka tu no rīta piecelies un atklāj, ka tev piemeties nesmukums. Tikpat neizskaidrojams un kaitinošs kā iesnas. Ar pēkšņi uzbrukušo nesmukumu ir tikpat kā neiespējami sekmīgi cīnīties - matus vari ķemmēt aizelsies, bet šie kā tizli, tā tizli, āda pelēka, vai vēl trakāk - kādā ļoti kompozicionāli svarīgā sejas punktā uzmetusies pumpiņa, kura (zied ar pūderkrēmu kā ziezdams!) aizēno visu pārējo seju, acis ir apsārtušas vai aiztūkušas, vai iegrimušas milzīgos zilpelēkos lokos, no visa mugurā velkamā, nepiestāv NEKAS, un ja kāds apģērbgabals tomēr padara situāciju drusciņ mazāk briesmīgu, tam tūlīt pat uzkrīt pleķis, notrūkst poga vai atirst kada šuve.
Galu galā - tu samierinies ar savu nesmukumu, tāpat kā ar iesnām vai kakla sāpēm, un stoiskā mierā gaidi, kad pāries. Vai kļūs hronisks.
  • tās ir kaukādas fāzes, es nezinu - kādas. Es ar citreiz pārvietojos pa ielām, pie sevis runājot:"Nu, ble, ko blenžam, kroplīšiem arī pasaulē jādzīvo... utp":) Ai
    • Nu jā, bet nav tas tā cikliski un prognozējami - kā mēnešreizes , tas ir spontāni - kā saaukstēšanās vai caureja. Tikai atšķirībā no šīm abām - ir gandrīz neiespējami noteikt cēloni.:(
      • jā, par to es arī brīnos, kā var aizmigt smuka pri smuka un pamosties ne tikai nesmuka, bet arī resna un kliba un vispār tizla:)) bet, ganjau, ja tam būtu kāds izskaidrojums, tak, kāds analītiķis jau par to būtu kāu gudru grāmatu sarakstījis un visu izskaidrojis... nu, vai vismaz tabletes kaukādas izgudrojis:))
  • Tā ir.
    Gribas būt Dāmai, bet izskaties pēc kājslauķa.
  • (Anonīms)
    A, kā jūs to uzzināt, ka piemeties nesmukums? - spogulī veraties, kaimiņi šasusmās saskrien pie logiem vai kolēģi maigi aizrāda? vai vienkārši - tu cilvēks pamosties 'a priori' vieds ar domu "šodien tizlums un ģikts ir klātu"?
    (S)
    P.S. gribu redzēt tavas bildes!
    • Spogulis, majta, visu taisnību saka.:(

      Bildes grasos saņemties un ierakstīt diskā. Ko būšu gatava iemainīt pret līdzīga satura disku.:)
  • Vēl vairāk mani kaitina, ja šādā "ne sevis dienā" es satieku to, ko gribēt satikt "esmu pati foršākā" dienā. :)
  • Paskatīsimies acīs patiesībai, un patiesība ir rakstīta pasē, personas koda pirmajā daļā
Powered by Sviesta Ciba