Kurvjzieža kontemplācijas

A par tiem puisīšiem un meitiņām -

Krāšņais Kurvjziedis

A par tiem puisīšiem un meitiņām -

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Es jau reiz izteicos, ka man nepatīk Cibas vīrišķās daļas bezpersoniskums - visādi tur linki, ziņu atreferējumi ar kompilatīviem mēģinājumiem ģenerēt ko līdzīgu personiskam viedoklim, utml. Meitenēm aiz katra ieraksta tomēr jaušams dzīvs cilvēks ar savām dienas gaitām un emocijām, kas man patīk daudz labāk, neatkarīgi no uzrakstītā formas, stila un vārdu krājuma.
  • Tik ļauni jau nu nemaz nav.
    Kaut gan vispersoniskāk rakstošais vīriešdzimuma cibiņš jau ilgāk nekā gadu vairs nav Cibā... (žēl)
  • nu tik nevajag >:)
  • tu mani nosauci par resnu ?! :-)
  • Vecais stāsts par to, ka vīriešiem ir problēmas izteikt emocijas. Un kāpēc ir problēmas? Jo viņiem no bērna kājas tiek borēts, ka džekiem nepieklājas būt emocionāliem. Lieli puiši neraud, un viss pārējais. Mans mūžvecais piemērs - meitenes ar savām lellītēm izspēlē veselas drāmas, kamēr mazais džekiņš tikai rūc un stumj savu mašīnīti šurp un turp. Tam, protams, ir labās puses - viņš iemācās aktīvi rīkoties.
    Bet cibā jau aktīvu rīcību neredz, cibā redz tikai to pašu leļļu drāmu...
  • Moš meitenes nemaz nemāk linkus ielikt ? Par to Tu nemaz nebiji padomājusi ?/bargi kratu resnu pirksteli/

  • Saproti vīrieši kļūst par vājo dzimumu. Medījums. Vājie. Aizsargājamie. Iekārojamie. Vienīgie. Izmirstoša suga.
  • Provokācija?

    Ok, paskatīsimies uz tavu pukstu un noskaidrosim, vai esi pusītis vai metenīte:
    1) Dzīvs cilvēks - ja jau raksta un sakarīgi atbild uz komentāriem, tātad dzīvs, nevis kaut kāds bots. (Sk. Tūringa testu: http://en.wikipedia.org/wiki/Turing_test )
    2) Dienas gaitas - nav.
    3) Emocijas - so, so. Ir auksta refleksija par kādu "nepatīk", kas noticis pagātnē, un ir tāds ne īpaši izteikts "patīk". Lieku 5 balles desmit ballu skalā.

    Rezultāts: krii ir 50% vīrisķis, 50% sievišķis.

    (P.S. Visi cibiņi, izņemot varbūt dažus, kas automātiski pārpublicē kaut ko no citiem saitiem un paši nekad neatbild uz komentāriem, ir par 1/3 sievišķu kategorijā, jo ir dzīvi cilvēki).
    • Re: Provokācija?

      (Anonīms)
      Blefs, beibes ir pārāk seklas lai no posta "Šon saremontēju karburatoru" izzīstu vīrieša emocijas! Vīrieši galu galā ir garīgas būtnes, a sievietes miesīgas un ļoti pat materiālas... tamdēļ arī emociju izpausmes ir fiziskas vairāk (ar šķidrumu izdalīšanu, lietrāro vipendrjožu izlietošanu) bet vīriec kad raksta emocijas, tad nemaz tādas valodas nav lai to uzrakstītu! Tas kā aklajam par varavīxni stāstīt!
  • nu, ir jau izņēmumi, piemēram [info]sirdna ar saviem zobustāstiem:)P
  • es gandrīz to pašu ierakstījupie augšminētā polla.
    es pat dažus esmu atfrendojusi to nelaimīgo ziņu dēļ, bļe kāpēc man, atverot frnedlisti, jālasa atkal taspats tvneta "tanti soņu nobrauca traktors" trijos dažādos griezumos?
Powered by Sviesta Ciba