Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Un tad es vienreizīt tā padomāju, ka īstenībā daudz labāk ir būt glītai četrdesmitgadniecei, nekā glītai trīsdesmitgadniecei. Jo, kad tev, māsa no Ievas, ir pāri četdesmit, un tu gana labi izskaties, tad sirdī var būt miers. Bet savos trīsdesmit+ tu vēl ne figu nezini, ko gēni un dzīvesveids ar tevi pēc desmit gadiem būs nodarījuši.

(Taisnību sakot, es gan par to aizdomājos, kad apsvēru savas pašreizējās priekšrocības, attiecībā pret divdesmitgadniecēm.)
  • Bez tam - vai man tikai izlikās, vai šeit tiešām bija manāms centiens iedzelt, kas man ticamāks liktos no kādas satrauktas beibes puses?:)
    • neesmu ne tieši, ne netieši ieinteresēts. un esmu par "vienu ķīnu" un lai miers virs zemes.
      Tu esi vispateicīgākais materiāls "sieviešu loģikas" studijām. Aiz iemesla, ka vislabāk spēj formulēt vārdos, to ko parasti "mēs" sajūtam kā sekas.
      • Ir viena loģika, tās tēvs ir Aristotelis, un āmen!
        Turklāt šobrīd ar savu retorisko locīšanos Tu no tās atkāpies daudz tālāk, nekā es jebkad esmu atļāvusies, vai ne?:)
        • nu ja! Tev nekonsekvenci un loģikas trūkumu argumentācijā vispār nekad nevar pārmest. Ar pamatojumu ir viss kārtībā. Tikai tie apgalvojumi tādi slideni.
          • Stingri ņemot, šajā ierakstā paustie apgalvojumi reducējami uz to, ka cilvēks (konkrētajā piemērā - sieviete) ar glītu ārieni un lielāku gadu skaitu var justies pašapzinīgāk, nekā cilvēks ar mazāku gadu skaitu.

            Tātad - pret ko tieši Tev bija tie iebildumi? :)
            • minēšu - pret konkrēto sievieti? :D
              • ...kurai turklāt Unpy piedēvēja 40 gadus, rupeklis nožēlojamais!:D
              • ceru, ka Jūsu mēģinājums šķelt, sanaidot, intrigot, sakūdīt diskusijā iesaistītās puses tiks atstāts bez ievērības! :)
            • citēju precīzi, ievērojot kontekstu, nolūku un formu: "labāk ir būt glītai četrdesmitgadniecei, nekā glītai trīsdesmitgadniecei."

              nu kā tā var vispār salīdzināt! pēc kādiem kritērijiem?

              nu protams, ka pašapziņa nekorelē ne ar gadiem un izskatu!!
              • Kā kuram! Man, piemēram, korelē. Un zinu vēl dažas personas, kurām korelē. Un par veselu baru nezinu, bet ļoti stipri pieļauju, ka viņiem un viņām arī korelē!
                Jā, un, protams, tieši šī korelācija arī ņemta vērā kā faktors, kurš pašapziņu var pozitīvi ietekmēt, gadu skaitam palielinoties.

                Esmu gatava piekrist, ka neņemot šo faktoru vērā, apgalvojums tiešām kļūst bezjēdzīgs. Pieņemu, ka īsteni pārliecinātai Jēzus līgavai ir galīgi vienalga - vai viņa glīta vai neglīta, vai viņai 30 vai 40 vai 100.
                • mēs reducējumies, ka "labāk sieviete ar pašapziņu, nekā bez." šis apgalvojums tiešām ir patiess, taču diemžēl bezjēdzīgs.

                  Par gadiem un tiem līdzi augošu pašapziņu! Prozit!
Powered by Sviesta Ciba