Kurvjzieža kontemplācijas

Kaķu lietas

Krāšņais Kurvjziedis

Kaķu lietas

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Abas princeses šorīt palika nebarotas. Mazā, raibā nimfete pošas vakarā pie ārsta. Esmu viņai mēģinājusi kaut kā to saudzīgi pateikt - par operāciju, par visu pārējo, bet šobrīd es esmu daudz vairāk nobijusies kā viņa. Un pēc pēdējā ģimenes skandāla ("es taču teicu, mīļumiņ, nevajag raustīt Emīliju aiz astes, kad viņa guļ")deguns mazajai arī noskrāpēts kā tādam ielas bomzītim, aijaijai!
  • Vai tad ar Emīliju šai "operācijai" negāji jau cauri?
    • a Krii profilakses deelj katru gadu proceduuru atkaarto ;)
    • Nē, kad es sagūstīju Emīliju, viņa jau bija tikusi Rīgas domes ķērāju programmā: "Noķer, sterilizē, palaiž vaļā" - viņai ir nogrieztais auss galiņš.
      • Nu, tad turās! Lai gan daži saka - kas tad tur! vienkārša operācija - nav nemaz tik viegli. Labi, ka SAP forumu sāku lasīt jau pēc savas minces sterilizācijas, citādi es arī būtu pārbijusies kā diegs. Galvenais jau, lai doks ir labs, lai nav pofigistiska attieksme. Pēc tam vienalga ir jāucinās un jāpažēlo kaķitis - kad narkoze iziet, viņai sāpēs.
        • SAP foruma dzīvniekmīles ir trakākas par Cāļa grūtniecēm! Cik tur neesmu palsījusies, mani vienmēr ir pārņēmusi pārliecība, ka pēdējais mirklis skriet mājās un glābt kaķus no nāves!
          • :))) Viņas tāpat domā par Cāļa forumu :)))
            • Bet nu neatšķiras nemaz! Es gan pati esmu traka kaķvecene, kā visiem zināms, bet tas kategoriskais paštaisnums un visi tie :" Tavs kaķītis vakar nošķaudījās? UN tu vēl neesi izsaukusi uz mājām vetārstu? Tu vari kaut kā izskaidrot savu bezatbildību? Es ceru, ka tādām kā tu tiks atņemtas tiesības turēt dzīvniekus mūžīgi mūžos!!!!" mani ir izbesījuši ne pa jokam.

              Lai arī tā ir viena no retajām vietām, kur var šad tad iegūt kādu praktisku informāciju.
  • aj, īkšķīši Tavai nimfietei! Un Tev pašai arī.
  • lai mincīte visu pārcieš pēc iespējas nesāpīgāk :)
  • uu.. mēs tieši vakar šim izgājām caur.
    tagad nabadziņš puķainā kostīmiņā.
    bet paldies dievam kaut maisu šai var uzvilkt uz galvas - uzvedās kā parasti nekādus vipeņus netaisa.

    vienīgi tad kad jātīra tā brūce vo tad gan dikti dusmojas uz manīm.
  • Bet Emīlija tiešām ir gigants!;)
  • Turās abas!
    Mūsu minkāns, kas visādi citādi bija aktīvāks par aktīvo ogli, pēc operācijas bija streipuļojošs sēņu kaķis, sajūta, ka vai nu tūlīt atstieps kājas, vai nu kā.. Pabaiga sajūta, nobijos ne pa jokam. Bet pēc divu dienu deguna bakstīšanu grīdā un lielām pūlēm paiet, kur nu vēl aiziet uz kastīti, sāka atžirgt un lēnām atkopās.
    • (Anonīms)
      Viena no SAP foruma - ir pieejama arī narkoze ar antidotu, maksā gan dažus latus dārgāk, taču zvērēnu dažas stundas pēc operācijas atdod saimnieka drebošajās rokās jau spriganu un lecīgu. Un par to pāspīlēto dzīvniekmīlestību - bija reize, kad viss forums ietieca kādai forumietei pārāk neuztraukties par kaķenītes izteikti smakojošo elpu. Diemžēl tā izrādījās infekciozā peritonīta agrīna pazīme un viss beidzās ļoti skumji.
      • Es ļoti cienu un atbalstu to dažu cilvēku veikumu, kuri tiešām glābj no nāves klaiņojošos dzīvniekus, tas ir svētīgs darbs, kas turklāt sagādā daudz spilgtu nepatīkamu emociju utt., bet diemžēl vairākkārt esmu konstatējusi, ka šajā forumā attieksme tiek pausta saasināti emocionāli, reizēm balansējot uz nepamatotas (manuprāt) agresivitātes un netolerances robežas. Turklāt tās pāris reizes, kad esmu tur ko pajautājusi, man ir nevilšus uzmākusies sajūta, ka atbilžu zemtekstā vīd :"ka tik tu arī neesi viena no tām egoistiskajām nejēgām-dzīvnieku mocītājām, nu, nu...
        Kaut kā tā.
  • es Lieldienās biju ciemos pie tēta un sastāstīju viņam par savu kaķi blēņas, proti, ka viņa kaķis dzīvos 40 gadu. Viņš ticēja, jo man bija daži argumenti.
Powered by Sviesta Ciba