Kurvjzieža kontemplācijas

Kaķu lietas

Krāšņais Kurvjziedis

Kaķu lietas

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Abas princeses šorīt palika nebarotas. Mazā, raibā nimfete pošas vakarā pie ārsta. Esmu viņai mēģinājusi kaut kā to saudzīgi pateikt - par operāciju, par visu pārējo, bet šobrīd es esmu daudz vairāk nobijusies kā viņa. Un pēc pēdējā ģimenes skandāla ("es taču teicu, mīļumiņ, nevajag raustīt Emīliju aiz astes, kad viņa guļ")deguns mazajai arī noskrāpēts kā tādam ielas bomzītim, aijaijai!
  • (Anonīms)
    Viena no SAP foruma - ir pieejama arī narkoze ar antidotu, maksā gan dažus latus dārgāk, taču zvērēnu dažas stundas pēc operācijas atdod saimnieka drebošajās rokās jau spriganu un lecīgu. Un par to pāspīlēto dzīvniekmīlestību - bija reize, kad viss forums ietieca kādai forumietei pārāk neuztraukties par kaķenītes izteikti smakojošo elpu. Diemžēl tā izrādījās infekciozā peritonīta agrīna pazīme un viss beidzās ļoti skumji.
    • Es ļoti cienu un atbalstu to dažu cilvēku veikumu, kuri tiešām glābj no nāves klaiņojošos dzīvniekus, tas ir svētīgs darbs, kas turklāt sagādā daudz spilgtu nepatīkamu emociju utt., bet diemžēl vairākkārt esmu konstatējusi, ka šajā forumā attieksme tiek pausta saasināti emocionāli, reizēm balansējot uz nepamatotas (manuprāt) agresivitātes un netolerances robežas. Turklāt tās pāris reizes, kad esmu tur ko pajautājusi, man ir nevilšus uzmākusies sajūta, ka atbilžu zemtekstā vīd :"ka tik tu arī neesi viena no tām egoistiskajām nejēgām-dzīvnieku mocītājām, nu, nu...
      Kaut kā tā.
Powered by Sviesta Ciba