Kurvjzieža kontemplācijas

Par nimfomāniju

Krāšņais Kurvjziedis

Par nimfomāniju

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Iegāju veterinārajā aptiekā un pažēlojos, ka mums mājās ir herisments jau mēneša ilgumā. Aptiekāre teica, ka tā ir daudziem, un tabletes iedeva. Aizgāju mājās, lasīju francisko anotāciju - pret tādiem hormonu disbalansiem, pret šitādiem, un pret nimfomāniju arī.
Es gan īsti nezinu, vai Šarlotei ir nimfomānija, resp., vai tā var nosaukt to, ka ilgstoši gribas seksu, bet nevar dabūt, un ir jāpacieš, ka tevi pazemo melna, aseksuāla ciltsmāsa - Emīlija ir pasākusi uzlēkt brēcošajai Šarlotei mugurā, iekosties skaustā un ar priekšķepām zvetēt pa Šarlotes pēcpusi - bet kaut kā tas murgs vienreiz jāizbeidz. Un tā nu Šarlote dzers tabletes pret nimfomāniju. Sākumā pa vienai dienā, pēc tam pa pusītei.
Tas taču ir labāk, nekā regulāra piekaušana, vai ne?
  • hmm, bet varbūt viņām abām patīk?
    • Man toties nepatīk, ka man nemitīgi uzmācas un pieprasa seksu, kā arī, ka sagrauž visas avīzes un žurnālus, lai taisītu midziņu bērniņiem (nebūs tev bērniņu, dura! - uz to viņa nereaģē), un ka ik pa brīdim atstāj kādu peļķīti kaut kur nevietā, lai gadījumā, ja šeit tomēr ieklīst kāds runcis, mēs ar Emīliju ar savām smaržām nepagūstam viņu savaldzināt. :(
  • kā saucās?
    mošk maniem arī ir nimfomānija? es gan nezinu, kā tas varētu būt iespējams, jo abiem viss ir nogriezts un izgriezts, bet tas, ko dzīvokļabiedrs sauc par "tikai spēlēšanos", kļūst arvien nežēlīgāks un pavadīts ar brēcieniem un šņācieniem un ņurdēšanu, kā agrāk nebija.
    • Ai, man nav līdzi iepakojums.:(
      Hmm, bet, ja viss izgriezts, tad nez vai tās pašas derēs. Tur tomēr jārunā ar vetārstu.
  • Vakar Tev viss izveicās labi?;)
    • Pa pusei. Nedabūju jaku, jo viņi, maitas, pretēji rakstītajam, sestdienās tomēr nestrādā.:(((
      Nu ko, braukšu vecajā- neglītajā - jakā un ņemšu līdzi ādeni. Kutaisi šodien esot 20 grādu, ja var ticēt weathercomam, tā ka varēšu kādubrīd arī normāli pastaigāt.
      • Oh... Nu jā, tā jau allaž gadās - VISU nevar izdarīt;/

        20 grādu!!! Skaisti! Un tā Tu mūs pamet - aukstumā un slapjumā!;/
        Draugos el vē nesen uzradies 17. stāsts par Gruziju. Tādas sniegani un nesniegaini skaistas bildes - man pilnīgi sirds apsāpējās!;/ Un tas skats no Džvari uz abām upēm un pilsētu!!! Obligāti uzkāp tajā kalnā!:)))
        • Nekas, nekas, kad es naktīs tur salšu, treniņbiksēs un 2 džemperos satuntuļojusies zem segas, tad es apskaudīšu visus, kas palikuši zemē ar sakārtotu, lai vai cik dārgu, apkures sistēmu.:)))

          Ai, kalnos uzkāpšu! Visos, kur Lielais Ceļojumu Dievs būs lēmis!
          • ;)))) Ai, kad ārā jau ir drusku siltāks, tad nav TIK traki! Akhalcihes viesnīcā nebija silti (+ no rīta izrādījās, ka vannas istabā fortačka visu laiku bijusi vaļā!), bet tak dzīvas palikām!;)))

            Novēlēsim Lielajam Ceļojumu Dievam un Svētajai Nino (un Tamārai arī, protams) labu prātu!:)))
  • vispār kaķiem ir tā, ka tēviņš aplecot mātīti tai iekož galvā (bieži līdz asinīm). varbūt Emīlijas sirds netur Šarlotes mokas un izlīdz pēc labākās sirdsapziņas ;o) dzīvnieku pasaulē homoseksualitāte ir tik pat bieža parādība kā cilvēkiem ;o)
  • Vai nav pēdējais laiks attiecīgai vizītei pie vetārsta?
  • Tikai nedod ilgi tās tabletes, ļoti daudziem kaķiem no hormontabletēm rodas audzēji.
  • Lasīju "Astēs", ka kaķiem dzimumtieksmi mazinot barībai piejaukta pusdaiviņa saspiesta ķiploka dienā.
    (man nav kaķa, izmēģinājusi neesmu)
Powered by Sviesta Ciba