Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ja kas, man arī nepatīk iepirkties, drausmīgi besī rindas pie laikošanas ģērbtuvēm, gribas brēkt uz debesīm par zvērīgo netaisnību, kad izrādās, ka man tīkamie modeļi paredzēti tikai 170+ garām maikstīm vai kaut kādām vienlaidu trubām, kurām viduklis no gurniem nav atšķirams, nepatīk, ka visur ir dabūjami tikai 39. un lielāka lieluma apavi, bet trikotāžu paredzēts valkāt mammučiem ar 42. un lielāku izmēru...
BET!!! Es nekad nepiekritīšu, ka mūsdienās nebūtu iespējams nopirkt jebkurai rocībai, jebkurai gaumei, jebkuram augumam un jebkuram stilam atbilstošu apģērbu. Protams, jāiegulda laiks un nauda (apgriezti proporcionālās devās), bet visas žēlabas a'la "Ak, man jābrauc uz Milānu vai Kualalumpuru, šeit taču nekā nav!" - manuprāt, ir tikai snobisms.
Vot!
  • Btw, sveicieni vakardienā :)
  • uz turieni brauc tie, kas neprot iepirkties :)
  • tici man, tām ar 170+ un 42. izmēru atkal lieka,s ka viss domāts kautkādām mazformāta dūdiņām, punduriem un gnomiem, nevis normāla izmēra cilvēkiem !!!
  • Piekrītu. Man jau šķiet, ka gan Milānā, gan visur citur ir daudz interesantākas lietas, ko sadarīt, kā iepirkties. No personīgās pieredzes - ceļojuma laikā kādu stundu esmu veltījusi iepirkšanās mokām tikai amerikā, jo nepieciešamība spieda. Nevienā citā pasaules malā nekad neesmu laiku šķiedusi šopingojot.
    • Arī tas, protams.
      Un, godīgi sakot, 99% manu paziņu neatšķirs ar atlaidi izpārdošanā dabūt Versačes maiķīti no turku vai poļu lanckariņa. Bet man pašai ir galīgi vienalga, ja vien plikumus piesedz un kaut cik smuki izskatās.:)
  • reku' [info]ofuda linku iemetusi - redzot teerpus - par tevi iedomaajos :)
    http://www.garderobe.lv/
  • Urā!
  • http://www.jazz-y.com

    Par šo bija rakstīts "Dienas Biznesā". Liepājnieces uzkruķījušas biznesu. Forši aksesuāri, drēbes arī - diezgan ok, ja klasiku vajag.
  • Gribēt apģērbus, kuros pārsvarā ir dabiskais materiāls, gribēt apģērbus tumšā krāsā, gribēt apģērbus, kas ir nevis modē, bet vienkārši ir piemēroti tavai figūrai un labi izskatās, nav snobisms, bet diezgan pieticīgas prasības, kuras diemžēl ir diezgan neizpildāmas :(
    Bet mans neatrisināmais džinseņu jautājums ļoti iespējams būtu atrisināms, ja robeža bikšu cenai būtu Ls 200 nevis Ls 45, pilnīgi pieļauju
    • "Pārsvarā dabiskais materiāls" ir vienīgais nosacījums, kas situāciju var sarežģīt, - ja ir ļoti ierobežoti naudas līdzekļi.
      Bet kas attiecas uz tumšām (vai dajebkurā citām) krāsām un piemērotību figūrai - nu, nevajag, ja! Izņemot garās bikses pieaugušiem cilvēkiem zem 160 cm, Latvijā ir dabūjams pilnīgi viss.
      • Nekāds garais neesmu. Bet kājas garas. Kā rezultātā nav pieticis vietas augšdaļai - un ja tik mazā vietā ir jāsaliek viduklis, krūtis, pleci, kakls, tad nu tas viss ir kaut kur čupiņā sastumts. Un šim visam ir atrasti apģērbu modeļi, kas ļauj neizskatīties bez vidukļa un ar vidukli pie zoda. Un - ja grib šādus modeļus un vēl tumšus un no dabīga materiāla, tad iepirkšanās kļūst par ļoooti netīkamu nodarbi :)
        Bet var jau būt, ka kaut kur viss ir, es tikai neesmu atradusi, jo es nespēju sevi pa veikaliem dzenāt - 1 reiz gadā izskrienu alfu, dominu - tur nav. Un naudas līdzekļi tiek tiešām nav neierobežoti.
        Ā, un ja interesē kaut kādi specifiskie, tad nu nav Latvijā veikalu visvisādiem tur gotiem u.c. tamlīdzīgiem.
        • Kā tad! Vēl speciālu veikalu gotiem, tad - īmo, tad - urlām! Phe!
          Kā mēs astoņdesmitajos mācējām pankot bez kādiem specveikaliem? Matus ar olas baltumu un cukurūdeni stīvinājām, virtuvē balinājam ar H2O2 caur peldcepuri izvilktas šķipsnas pēc tam ar koppapīriem krāsojām, džinsus hlorā vārījām...Un kurš atļāvās toreiz ņerkstēt, ka nevar, ziniet, nopirkt ne bezpirkstu cimdiņus ar kniedēm, ne jaciņas?
          Galīgi tai mūsu izlaistajai patērētājpaaudzei nav vairs ne iemaņu, ne fantāzijas!
          :)))
Powered by Sviesta Ciba