Recepte haotiskām zilzeķēm ar nepatiku pret mājsaimniecibu
Atskrienam mājās, konstatējam, ka saldētavā jau kuro nedēļu kalst zubatkas steiks. Nosviežam iepirkumu maisu uz grīdas, uzliekam uz plīts pannu, uz pannas - sviesta klucīti. Pabarojam kaķi un metamies uz vannasistabu izžaut kaut ko no izmazgātās veļas. Atskrienam atpakaļ uz virtuvi, vēlreiz pabarojam kaķi un čurkstošajam sviestam uzmetam joprojām sasalušo zivi. Uzkaisām garšvielas. Dodamies izsūkt istabā putekļus. Atgriežamies virtuvē, apmetam zivi uz pannas otrādi. Uzšļācam baltvīnu, uzkaisām vēl kādas garšvielas, aizejam uz dušu. Pabeidzam higiēnas procedūras, sameklējam dvieli, atgriežamies virtuvē, apmetam zivi atkal otrādi. Dodamies meklēt ko mugurā velkamu, atrodam, uzvelkam, atgriežamies virtuvē, konstatējam, ka zivs uz pannas izsautējusies tuvu izjukšanas konsistencei, bet pašai, savukārt, kājas būtu jānoepilē. Nolejam zivij atsevišķā traukā sviesta-baltvīna mērci, atstājam zivi uz plikas, sausas pannas, apkaisām ar sāli un citronpipariem. Aizskrienam, noepilējam vienu kāju. Atskrienam, apsviežam zivi otrādi. Aizskrienam, noepilējam otru kāju. Atskrienam, iegāžam zivi atpakaļ mērcē. Uzberam pa virsu zaļos zirnīšus, uzgriežam salātlapas un svaigus zaļumus. Sameklējam šķīvjus un vīna glāzes. Pieķemmējam matus.
Kopš ierašanās pagājusi pusstunda. Ir sagatavotas Absolūti Izsmalcinātas Vakariņas Sveču Gaismā.
Zivs tiešām bija gardumgarda. Iesaku.
Kopš ierašanās pagājusi pusstunda. Ir sagatavotas Absolūti Izsmalcinātas Vakariņas Sveču Gaismā.
Zivs tiešām bija gardumgarda. Iesaku.
Es tak saku, ka Tev tikai iespēja izpausties jādod!;)
ja jums mājās nav nekā ēdama, ņemiet vakardienas rostbifu, sviestu....
Tālāk jau neatceros. Bet mani iefascinēja tas: ja jums nav nekā ēdama, ņemiet... un uzskaitījums tur bija garš.
Ne pa tēmu, bet to noskaņu kaut kā atsita atpakaļ :)