Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Jāpiezīmē, ka pēdējo reizi šādas svara problēmas man bija stulbajos astoņpadsmit, un tad es biju tikpat pinkšķīga un aizkaitināma kā tagad. Kaut kā iet rokrokā tās nejēdzības, tā nu viš ir, un skaistums, tāpat kā nesmukums nāk ārā no iekšām, lai kā mēs par to nevīpsnātu.
Galu galā - pirms pieciem gadiem nedz tie babuļi, kas man laipnīgi precēties novēl, nedz arī tā stulbā govs, kas medaini apjautājās: "Ak tad doktora grāda tev nav? Nu, bet vismaz maģistrantūra taču pabeigta?" mani nesatrauktu vairāk par sūdumušām. Bet tagad - lapsenes, lapsenes...
  • Nu ko Tu njemies, taa arii saki- magjistrantuuru [pabeidzu, shogad staashos doktorantuuraa.
    Preceeties taisos augusta saakumaa.

    Viss, blje, atpisies, dura!!!! (taa arii pasaki, obligaati)
    • Redz, vēl pirms divarpus gadiem es tieši tā arī būtu pateikusi, vai vismaz nodomājusi. Bet tagad manī ir atdzīvojusies Stulbā, Resnā Pļecka - tā pati, kas astoņpadsmit gados - un īd: "Jā, vot, mož tantukiem taisnība un pat, ja es diktam iespingtu uz to precēšanos un akadēmisko karjeru, mož nekas arī nesanāktu, jo riepa ta uzaugusi, bet prāts gājis mazumā, ai, mazumā!"
      Un tad nu es teju ne rakstu gruzīnpuisim Soso, ka Lieldienu akcija, ka dabūs viņš mani ij tik par 30 auniem, var maksāt pakāpeniski. Un domāju, vai steigšus kādā "Turībā" neiestāties, vai?;)
      • Jā, Turības tālmācība un klubs "Četri balti krekli" ir mūsu piedējā cerība:D
      • Izmantot to, ka otrs ir vairaaku tuukstoshu km attaalumaa un taapeec nevar izsaukt Tevi uz vismaz 5 viiniem, lai peec tam seedeetu uz diivana un kjeerktu: "Stulbikje!!!!!!!!" ir augstaakaa meeraa siveeniski :P
        Man Kuminjsh atsuutiija Tavas bildes. Taa kaa nemuldies. Es vairs neticu nevienam Tavam vaardam :P
        • Ņaņņaņaņaņa!;p

          redz, Lielā Stulbā Pļecka vispirms izaug mentālajā ķermenī un tikai pēc tam palēnām pārņem intelektu un miesu.

          Es, protams, ceru, ka paskraidīšana pa Sicīlijas ārēm ar telti uz pleciem un viedas sarunas pie ugunskura ar Snorki un Solvitu, mani kaut drusku rehabilitēs. Bet citādi, jā - precību sludinājums un "Turība"...
      • labāk stājies backpackeros-hitchhikeros un visas problēmas kā ar roku atņems! :P
  • Man beidzamajā laikā sāk likties, ka es tos savus universitātes diplomus (ar kuriem var cilvēku nosist) sākšu slēpt. Jo nav saprotams, kāpēc es ar tāadiem diplomiem sēžu kā pīle tur, kur sēžu, un mani mūždien priekšnieko cilvēki, kuriem akadēmiskā bagāža ir vismaz divas reizes mazāka, toties rūgtā dzīves skola un profesionālā pieredze - vismaz divas reizes lielāka.
    Sākumā tas neizraisa kompleksus, un galu galā, tiešām, ko tur kompleksot, izglītība galu galā akadēmiska, darbs - lietišks, bet ja tādas situācijas atkārtojas atkal un atkal, un apkārtējie nebeidz par tām ilgi un skaļi brīnīties, tad paliek neomulīgi.
Powered by Sviesta Ciba