Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Starp citu, mani neaizvaino tas, ka Latviju uzskata par lēto prostitūtu zemi. Neizjūtu bažas, ka man kāds uz ielas varētu sākt intīmus pakalpojumus prasīt.
Ja es būtu vīrietis, tagad taču nekristu izmisumā, ka mani kāds var noturēt par hokejistu, vai ne?
  • Vai ne?!;)))
  • Nu, es arī aizvainots nejūtos, tas vairāk pasaka par pašiem "uzskatītājiem", bet vot par uzbāzīgu lūrēšanu uz manu sieviņu vai attiecīgiem piedāvājumiem gan var no manis pa purnu dabūt. Miesas bojājumu smagums atkarīgs no nodarījuma.
  • Godīgi sakot, esoi reāla - ārzemēs 90% cilvēku vispār nezina tādu Latviju. Ne kā prostitūtu zemi, nekā - vispār nezina. Par kādu slikto slavu šajā gadījumā var iet runa?
    • Nospļauties par to 90% viedokli, būtiski ir par ko tevi tur pretimnācējs
      • Mani pretimnācēji tur par cilvēki, vismaz es tā iedomājos. Par ko gan vēl?
        Vispār jāsaka, ka Jūs, cienītais, mani mulsinat aizvien vairāk.
        • Absolūtais vairākums tā arī noteikti dara. Un jauki, ja tev nekad neviens nav licis justies savādāk.
          Es apprasījos savai kundzei, vai viņa personīgi ir jutusi, ka pilsētvides kultūra, arī attiecību un saskarsmes kultūra ir mainījusies? -Nu uz to pusi, par ko tiek celtas balsis - pēc Eirorobežu atvēršanas un svešzemnieku caurplūsmas palielināšanās.. Viņa teica "Jā". Agrāk neesot varējusi iedomāties, ka gaišā dienas laikā, tērptai lietišķās biznesbiksēs, ar datorsomu rokās, steidzīgā gaitā dodoties uz ministriju, nākas uzklausīt vairākus iepazīšanās piedāvājumus un piezīmes āngļu valodā. Un tā, ka nepatīkami. Ka agrāk sarunas ar krogos iepazītiem ārzemniekiem bija ar citu slodzi - vispārcilvēciskā vai sadzīviskā līmenī, pēc kurām neseko mājieni. Ka vienkārši vienai pašai apsēsties vasaras kafejnīcā pie cigaretes un kafijas vairs nav iespējams, lai kāds nemēģinātu uzsākt sarunu (da vienalga par ko un kādas vajadzības dēļ). Un nav tā ka viņa mēģinātu atrast pierādījumus tendenciozi izvirzītai tēzei. Vai izturētos un ģērbtos un raidītu daudznozīmīgus signālus.
          Vienkārši - ir zudusi uzticības gaisotne. Pateicoties izņēmumiem. Gan šajā, gan svešinieku pusē. Protams, var jau teikt, ka pret tevi izturēsies tā, kā pati ļausi vai pozicionēsi sevi. Bet ne viemēr tas strādā. Ir daļa iebraucēju, kuri šeit uzvedas un arī pret sievietēm attiecas tā, kā nekad neatļautos savā vidē. Un šo uzvedības modeli ietekmē priekštati par še pieņemtām normām un tikumiem.
          Vai arī mēs īsti nesapratāmies - es par meitu, tu par kleitu :(
  • :D
    Tas bija gaumīgi :)
  • Būtiskākais jautājums ir - vai Tu kristu izmisumā, ja Tevi kāds noturētu par hokejistu, lai arī Tu esi sieviete.
  • mani arī personīgi nekrata, ka te augsts korupcijas indekss - esmu tik sīks gariņš, ka neviens man kukuli nepiedāvā. Man pajāt, ka L-jā zemākais IKP Eirozonā - man ir svarīgi, ko es varu nopirkt un atļauties par saviem ienākumiem. Pie kājas arī zemā dzimstība un negatīvais demogrāfiskais saldo - kad būšu pietiekami padzīvojis savām vēlmēm, tad varbūt papūlēšos. Neesmu sašutis arī par "ārvalstu investoru" kapitālisma metodēm - nav man īpašuma, ko lēto izpārdot.

    Mocītos pašpārmetumos, ja liktu kādam vilties, kurš domā te visi visu laiku dzied
  • man gan ļoti traucē. piemēram, pirms pāris dienām dzerot tēju ar tumšādainu puisi un runājot par universitātes projektu, eitanāzijas legalizēšanu u.c. daudzmaz nopietnām lietām, jutos kā sevi pārdodot par tasi tējas, jo apkārtējo skatieni lika justies - jā jā, tādas jau tās latviešu meitenes ir...
    vai arī reiz ar 60gadīgu ārzemnieku apspriežot viņa grāmatas detaļas, likās, ka smaidu par daudz un izskatos par lētu, jo, piemēram, oficiantes skatienā bija neslēpts nicinājums - jā jā, zinām mēs tādas...
    nav izslēgts, ka man ir fobija, bet tomēr - ikreiz kad uz mani paskatās iespējamais sextūrists un grib ko jautāt, jau paveru muti vārdam "no!"
Powered by Sviesta Ciba