Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Vai Krievijas mediji ir kaut kā komentējuši to, ka slavenās Putina uzrunas Aeroflot-ei laikā pie garā galda kopā ar viņu atradās tikai sievietes (vīrieši - apsargi bija pie durvīm)? Uniformētas, rūpīgi krāsojušās sievietes ar šausmās sastingušām sejām...

Krievijā taču joprojām vismaz daļa pilotu ir vīrieši, ne?
  • tas nebija 8. marta sakarā? Neesmu redzējusi, redzēju kkādas atskaņas tīklos
    • Nebiju iedomājusies (jo 8. marts taču tikai pēc 3 dienām, un saruna bija ļoti šauri specifiska par karastāvokļa ieviešanu/neieviešanu), bet, jānudien, šis būtu kaut kas spēcīgāks par bezmaksas tulpi.
      • МОСКВА, 5 марта. /ТАСС/. Президент России Владимир Путин в преддверии Международного женского дня посетит авиационный учебный центр ПАО "Аэрофлот".

        Как ранее сообщили в пресс-службе Кремля, глава государства встретится с женщинами летного состава российских авиакомпаний, а также осмотрит тренажеры для его подготовки.
        [...]
        Путин регулярно в преддверии 8 Марта проводит встречи с коллективами женщин.
  • Jādomā, ka šobrīd viņš baidās atrasties blakus vīriešiem.
  • Tiek uzskatīts, ka nebija nekādu sieviešu. Zaļais ekrāns. Tviterī ir vairāki palēninājums ar mazā pisjas roku, kas iziet cauri mikrofonam.
    • Apskatīju pāris diskusijas, domas dalās. Uzskats, kuram es sliecos ticēt vairāk, ir, ka roka cauri mikrofonam tomēr ir sliktas, sapikseļotas kopijas vaina, un oriģinālajā video tā nav.
      Bet vispār šausmīgā pasaulē esam nonākuši, kurā vizuālā informācija ir vēl apšaubāmāka nekā teksti...
  • pilotes vai flight attendants aka stjuartes? Jo Krievijā tiešām nav tik daudz sievietes-pilotes.
Powered by Sviesta Ciba