Kurvjzieža kontemplācijas

Darvina balva, un tā

Krāšņais Kurvjziedis

Darvina balva, un tā

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
https://www.tvnet.lv/7127746/policija-madona-aiztur-virieti-kura-automasina-uziet-narkotikas

Izlasot šo ziņu, man visvairāk, protams, patika suņa vārds. Bet kāpēc Madonu apkalpo Zemgales suņi? Vidzemnieki savus nemāk izskolot?
  • tas, lai sunim nebūtu interešu konflikta
  • ja vien kaut kas nav ļoti mainījies pēdējos gados, tad, cik zinu, policijas kinoloģiskā nodaļa nav mega stipra, viņiem lielākoties vienam sunim ir jādara viss, meklēšana, aizturēšana, pēdas un suņu nemaz nav tik daudz, man liekas,ka narkotikas vairāk meklē muitā, a Madonas novadā robežu nava, pieļauju, ka Zemgalē lielākas iespējas
    un vispār, kā nekā tad, kad struktūras nopērk suni vai suņu barību, tauta delfu komentāros bļauj, nafig tam naudu tērē, katrā sētā tak pa gudram duksim putru vico
    • Cik es savukārt saprotu no Valsts policijas kinologu FB lapas, kam sekoju, katram sunim ir sava specializācija. Tā kā pieļauju, ka Darvins ir atzīts un pieprasīts speciālists tieši narkotiku meklēšanā ;)
    • Mja, pa visu valsti tikai daži mācīti suņi, tā mums varētu būt gan. :(
      • cik jau es no iekšienes esmu redzējusi, tā arī ir, ka grib lai ir reksis, bet pa minimālo algu, un sistēma sagrauž pat ļoti entuziastiskus cilvēkus, kas zaudē cerību, ka kaut ko var mainīt un uzlabot.
        kāds suns ir, ar tādu arī jāstrādā
        ai. uzjundīja atmiņas un sacepos.
    • Un čības jāpienes.
Powered by Sviesta Ciba