Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Kas attiecas uz Amēriku, man no filmām vienmēr bijis stabils priekšstats, ka tas ir pasaulē draņķīgākais sauszemes pleķis, uz kura var nelaimēties piedzimt. Jo, atskaitot pārīti smuku peizāžu ap lielo kanjonu, tur nekā cita interesanta nav - kaut kādi suburbi ar skūtiem zālājiem un kantainas pilsētas ar garlaicīgām daudzstāvenēm.
Tagad, kad viņiem ir arī vispārējs psihums un neglīti marasmātiķi plēšas par prezidentūru, vispār kļūst skumīgi no domas, ka tur kādam jādzīvo.
  • Kā jau tev te komentāros apraksta, dabas tur ir daudz un skaista. Ar kultūrvēsturisko ainavu, saprotams, ir pašvaki. Kad biju Džordžijas Universitātē uz konferenci, mums bija arī ekskursija, kurā cita starpā mums ar neslēptu lepnumu izrādīja pāris 100-gadīgas mājeles un muzeju ar 18.gs. kleitu, kumodi un skapi. Eiropieši iecietīgi smaidīja un māja ar galvām, jā, jā, ļoti interesanti, mums vēl nenāk miegs.
    • Vismaz neveda uz Kokakolas muzeju :D
      • Varbūt tuvumā nebija. :D Iespējams, tas man pat būtu interesantāk, industriālais mantojums piemēram, un tā. Citādāk tā jūsma un mirdzums amerikāņu kolēģu acīs "redziet, šeit mūsu pilsētas vēsturiskais centrs, šīm pāris mājām ir ~100 gadu", man bija žēl viņiem pateikt, ka es visu mūžu esmu dzīvojusi dažādās 100gadīgās mājās, ja, un blakus man stāv kolēģi no Oksfordas, Parīzes un Sanktpēterburgas, un arī visi tāpat labsirdīgi smaida un skatās uz tām 100gadīgajām mājām. Tas bija tiešām tāds awww moments. :)
        Bet vismaz aizveda uz arheoloģisko muzeju + parku, un tas gan bija interesanti.
    • :)
    • aha, mēs savukārt notināmies uz Kenediju/ Kanaveralas ragu[ konference bija Geinsvillā]. Nu jā apmeklētāju centrs ir garlaicīgs, tipa interaktīvā ekspozīcija, bērniem droši vien patīk bet in general es to visu no mājām netā varu redzēt, nu nekas toties ja samaksā 150$ tad ar autobusu ieved teritorijā, parāda starta galdus, infrastruktūru un iekšējo muzeju kas veltīts apollo misijai un kur ir reāla Saturn-V diskonektētā stāvoklī ( pa sekcijām) , skafandri, instrumenti, šis tas no aprīkojuma, vadības centrs atrestaurēts to laiku utt. Nav slikti. Un jā, angārs ar reālu šatlu.
Powered by Sviesta Ciba