Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Paga, ļaudis vēl turpina trakot par to jauno gripu, kurai ir, iespējams, dažus procentus augstāka letalitāte nekā parastajai?
  • Taisnība, bet tas nekādi neatceļ faktu, ka šo potenciālo upuru iespējas iespēlēt penālī no dajebkā cita joprojām ir nesalīdzināmi lielākas.
    • Zini, Tu mani tagad ļoti, ļoti saērcināji. Tevī ir tāda visdegunības iezīmīte, kas "dažreiz" panāk uz āru un tad ļoti gribas uzšaut.
      Diezin vai sapratīsi, bet, piemēram, tāds darbs kā man, kad katru dienu esi kontaktā ar vēža slimniekiem, kuriem imunitāte ir dirsā, viņiem katrs šķaudiens no malas var būt nāvējošs. Protams, var uz to paskatīties tīri tehniski - viņi jau tāpat ir "iespēlēti penāli", bet es gribētu, lai Tu, Krii, šo tekstu pasaki pacientiem vai viņu piederīgajiem.
      • Pašai Tev ir visādas iezīmītes, un ne tikai uzšaut gribas. :)
        Man nenāca ne prātā noliegt to, ka ir papildus risks apdraudētiem cilvēkiem (kurus joprojām daudz vairāk apdraud "parastā" gripa, dažādi pneimokoki un nejaušas traumas, piem., neuzmanīga velosipēdista uztriekšanās utt., utt., utt.) Es atļāvos pavīpsnāt par veselu un stabilu cilvēku paniku - tādu, kuriem ne prātā neienāktu vakcinēties pret gripu vai ko tamlīdzīgu, bet kuri tagad reaģē tā, it kā tuvotos vismaz mēris vai ebola.
        • jautājums, kāpēc turēt vienai otru frendlistē, ja reiz abpusēji gribas uzšaut "un ne tikai"?

          • tieši tāpēc! (un ne tikai)

            vienā no pirmajiem randiņiem ar miju, ja ne pašā pirmajā, pulkveža pagrabā, kādā brīdī tuvāk gaiļiem viņa paceļ gaisā eleganto rādītājpirkstiņu un nosaka man tā:
            — Esi rātns!
            tā izsaukuma zīme ir bišku maldinoša, jo intonatīvi tur būtu iederējusies arī jebkura cita pieturzīme. es izņēmu no somas laptopu un naglu un nepavērtā 2001. gada Apple G4 paverbuka falšā titāna korpusā šo citātu ne pārāk kaligrāfiski iegravēju. tikko aizstaigāju uz blakusistabu un ne bez prieka pārliecinājos, ka grāmatu grēdās vīd arī šis atgādinājums. paldies, ka likāt atcerēties. lai jums visjaukākā diena šonedēļ!

            ar mieru
      • (Anonīms)
        Es ka arste uznemsanas nodala liela terciala centra tiesi so ari pacientiem saku - ka vinu iespejas nomirt no adenovirusa ir lielakas ka no koronavirusa. Ipasi, ka vini pie imunsupresijas izvelas brivpratigi ierasties uznemsanas nodala, kur visu laiku ir infekciozi pacienti, kas izvelas ignoret noradijumus valkat masku un nevazaties pa gaiteni.
    • iespēlēt penālī,,,!
Powered by Sviesta Ciba