Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Extranjero un Jebal-kas-nu-tur nav viena un tā pati persona, kas mēdz reizēm ar sevi dusmīgi sarunāties?
  • Sorje, Extra, bet, lai gan tu man kopumā patīc (savās cibas izpausmēs, protams), arī šāda darbība ir sūdbrāliska, pat pret vissūdbrāliskāko sūdbrāli, kāds imo ir jebasvensktings. Salīdzināt to ar rūpēšanos par bērniem ir feika un liekulīga analoģija (think of the children vai nabaga beigtais bēgļu bērns pludmalē). Visiem vienkārši vajadzētu beigt ar šito doxxingu vai pat ko tuvu tam tikai tāpēc, ka kāds kaut ko ne tā internetā. Izgaismot potenciālus stučītājus publiski tajā vietā, kur viņi operē, lai citi zinātu no kā piesargāties, okej, bet sazināties ar darba devējiem vai iestādēm bez stipri nopietna pamata par draudiem kādai personai, faking nē.
    • 1) flykting ir ielicis, ko es uzrakstīju. Izlasi un tad saki, ko domā.

      2) Nedomāju, ka cibas kopiena ir kaut kāda noslēgta sekta, par ko nedrīkst ārpusē sūdzēties. Lai gan varbūt ir, jo noslēgtām kopienām ir tieksme kļūt iekšēji abjūzīvām. Nav nekāda vaina, ja kādreiz tajās iejaucas no malas. Tā vispār ir lielo korporāciju nelaime, kura dzīvo pēc saviem noteikumiem un kārtības, kas reizēm kļūst pat ļoti absurdi. Nē, korporatīvajam tizlumam cibā!
      • Zini, līdz šim Tevi uzskatīju vienkārši par nekaitīgu dīvaini, kura demagoģija ir izskaidrojama un varbūt pat daļēji attaisnojama vai nu ar domāšanas procesa savādībām, vai arī ar saasinātu tieksmi pievērst sev uzmanību, manipulējot ar citu emocijām.
        Tagad, kad esi savu kretīnisko izgājienu heroizējis un pielīdzinājis gan mežā nosalstošu bērniņu glābšanai, gan pašaizliedzīgai cīņai pret korporatīvo tizlumu, man ir skaidrs, ka tu esi eksplozīvi bīstams, jo - 1) spējīgs uz jebkuru zemiskumu un 2) gatavs pats noticēt viskretīniskākajām racionalizācijām, lai attaisnotos.
        Nekad vairs nevēlos redzēt tavus komentārus savā cibā.
Powered by Sviesta Ciba