Kurvjzieža kontemplācijas

Kelipot

Krāšņais Kurvjziedis

Kelipot

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Mājas priekšā saziedējušas hostas - manuprāt, vieni no neglītākajiem vēlās vasaras augiem. No visas tuvas un tālās apkaimes nāk kailgliemeži hostas ēst. Pieēdušies viņi nesteidzīgi čāpo pāri taciņai mājas priekšā (ej nu sazini - varbūt īstenībā traucas un auļo, cik vien gļota nes?), un mani neuzmanīgākie kaimiņi viņus samin. Es nē - es vēroju taku un kāpju viņiem pāri. Samīto gliemežu līķi pārvēršas neglītās pūstošās pļeckās, kas momentā apkrīt rijīgu, spindzošu mušu bariem. Arī tā ir vasara.
  • bet ir taču cilvēki kuriem patīk, es pat vienu tādu zinu, kas vasarsvidus dāvanā allažiņ palūdz kādu jaunu hostu...
    • Jā, cilvēki ir ļoti, ļoti dažādi. Es neizslēdzu iespēju, ka pat manu paziņu lokā ir kāds, kurš spēj redzēt auras. Vai saskatīt skaistumu hostās.
      • Tikko ieguglēju, kas ir hostas. Izrādās, man patīk, kā viņas izskatās. :D
      • sapratu, ka nezinu kas man tajās patīk, bt man tās ir ļoti ļoti mīļas. gan ne tik ļoti lai stātos biedrībā un veidotu kolekciju (ir arī tādi scilvēki Latvijā)
    • vispār man ar hostas patīk - ne jau rindās un daudz, bet patīk, atsevišķi puduri, kā kontrasts - tie glītie pusbumbuļveidīgie zaļie veidojumi, kas glīši papildina skatu - visu vasaru zaļi esot (un dažādi - liellapu mazlapu, pelēklapu, baltzaļlapu utt. - ziedi gan niecīgi) pa vidu, dažādos vasaras laikos ziedošiem augiem... ziedu kompozīcijās lapas arī glīši iekombinējamas un vbazēs ilgi stāv...
Powered by Sviesta Ciba