Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Jāatzīst, ka no Irānas pārvestā hidžabtūta "maneq" ir ļoti piemērota pašreizējiem laika apstākļiem, un, ja tādi turpināsies vēl kādu laiku, valkāšu to ikdienā ārā ejot.
  • Nu es nerunāju par tādām zviedrietēm kā heda obv. :)

    Tiesa, politiskais gļēvums vai absolūta kognitīvā disonanse piemīt visai mūsdienu meinstrīm feministu kustībai, kura pilnībā ignorē islama draudus Rietumu civilizācijai, vēl jo vairāk, iet ''ar viņiem kopā'' un kaut ko blēj par ''islamafobiju''. Tas būtu kā, ja Vīzentāla centrs iestātos pret ''nacistofobiju''. Ponder on this.
    • Kognitīva disonanse tā šķiet tad, ja neatšķir divas savstarpēji nesaistītas lietas:

      1. Solidaritāte cilvēku grupām, kas cieš no aizspriedumiem.
      2. Simpātijas pret islama kultūrā valdošām opresīvām normām.

      Pirmkārt, protams, 1. =/= 2. Otrkārt, kas vēl svarīgāk, 1. -/-> 2.
    • "Tas būtu kā, ja Vīzentāla centrs iestātos pret ''nacistofobiju''. "

      Nē. Tas būtu tā, ka Vīzentāla centrs iestātos pret "germanofobiju".
      • Bs, jo mūsdienu ģermāņi ir vis lielākie anti-fa populācija pasaulē. Feministu gadījumā viņi/as konkrēti solidarizējas ar musulmaņiem kā ar vienlīdz apspiestiem (by the fuckingl white male) individuāļiem un, ja paskatās track recordu, ir pilnībā ignorējuši tādus notikumus kā Ķelnes varošanas ballīti vai praktiski jebko, ko dara brūni cilvēciņi savā ikdienā (klitoru mutilācija, daudzsievība, sieva-bērni un šaria likumu paralēlās tiesas tādās valstīs kā UK un Francija).

        Feministēm/iem svarīgāk blēt par ''mansplaining'' vai ''rapefart'' (i shit you not), nekā kaut vai verbāli nosodīt islamu kā totalitāru un ņe tošto mizogīnisku, bet pilnībā antihumānu ideoloģiju.

        Nekas tāds nenotiek, jo ''fucking white male'' ir pašreizējās femininistu kustības (tā pat kā visas leftardu kopumā) galvenais ienaidnieks, un cik saprotu, šīs personas darbojas pēc principa enemy of my enemy is my friend. Dabiski, ka absolūta ''self awareness'' trūkuma dēļ šie cilvēki nesaprot, ka zāģē zaru uz kur grib sēdēt.
        • "Bs, jo mūsdienu ģermāņi ir vis lielākie anti-fa populācija pasaulē."

          Nevis "Bs", bet analoģija. Seko līdzi diskusijai.

          Par pārējo - jā, paklau, ja visa tava izpratne par "mūsdienu feminismu" balstās uz i-netu lapām, kur cilvēki izklaidējas, speciāli atlasot no citām i-netu lapām visidiotiskākos pop-feminisma citātus, tad tā ir tava problēma. Un tā ir problēma, nevis "informēts viedoklis".

          "(klitoru mutilācija, daudzsievība, sieva-bērni un šaria likumu paralēlās tiesas tādās valstīs kā UK un Francija)."

          Da labi, ja mūsdienu feminisma aktīvisti nebūtu šos jautājumus pacēluši, un pacēluši līdz ANO līmenim, tad tu par šīm tēmām vispār nebūtu pat dzirdējis vēl šobaltdien.
          • Ok, dodu tev ''benefit of a dobut'', bet kur tad ir tās sakarīgās feministes/i? Par publiskām personām runājot? Kur?
            Dabiski, ka es savuinfo pamatā smeļu caur netu, bet kurš mūsdienās to nedara? Tu vēl ar vien lasi Dienu vai Neatkarīgo lol (ja tādas vēl pastāv - nezinu)?

            PS
            Ok, es zinu vien sakarīgu feministi un viņa no mainstrīm leftardu puses jau tagad tiek ieskaitīta pie imaginārās alt-right kustības. Saucās Christina Hoff Sommers.
            Viņa ir zinātniece kaut kādā amīšu univerā, kur kreisie vēl nav pārņēmuši totālu varu laikam. Enjoy: https://www.youtube.com/watch?v=lGXWesNAOUc&list=PLytTJqkSQqtr7BqC1Jf4nv3g2yDfu7Xmd
            • Un man nepatīk, ka mūsu posti kļūst ar vien šaurāki. Man liekas tā ir kaut kāda veida diskriminācija pret ''daudzpostētājiem''.
            • Ē, kas ir tieši tas, ko tu tagad no manis vēlies - lai es tev sāku uzskaitīt pasaules sieviešu tiesību aizstāvības organizācijas? (Jo guglēt mēs paši nemākam, ja.) Nu vari sākt ar ANO sadarbības organizāciju izpēti, ja tevi šis jautājums patiešām interesē, nevis tas ir kaut kāds "gotcha" mēģinājums.
Powered by Sviesta Ciba