Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Jāatzīst, ka no Irānas pārvestā hidžabtūta "maneq" ir ļoti piemērota pašreizējiem laika apstākļiem, un, ja tādi turpināsies vēl kādu laiku, valkāšu to ikdienā ārā ejot.
  • Ok, dodu tev ''benefit of a dobut'', bet kur tad ir tās sakarīgās feministes/i? Par publiskām personām runājot? Kur?
    Dabiski, ka es savuinfo pamatā smeļu caur netu, bet kurš mūsdienās to nedara? Tu vēl ar vien lasi Dienu vai Neatkarīgo lol (ja tādas vēl pastāv - nezinu)?

    PS
    Ok, es zinu vien sakarīgu feministi un viņa no mainstrīm leftardu puses jau tagad tiek ieskaitīta pie imaginārās alt-right kustības. Saucās Christina Hoff Sommers.
    Viņa ir zinātniece kaut kādā amīšu univerā, kur kreisie vēl nav pārņēmuši totālu varu laikam. Enjoy: https://www.youtube.com/watch?v=lGXWesNAOUc&list=PLytTJqkSQqtr7BqC1Jf4nv3g2yDfu7Xmd
    • Un man nepatīk, ka mūsu posti kļūst ar vien šaurāki. Man liekas tā ir kaut kāda veida diskriminācija pret ''daudzpostētājiem''.
    • Ē, kas ir tieši tas, ko tu tagad no manis vēlies - lai es tev sāku uzskaitīt pasaules sieviešu tiesību aizstāvības organizācijas? (Jo guglēt mēs paši nemākam, ja.) Nu vari sākt ar ANO sadarbības organizāciju izpēti, ja tevi šis jautājums patiešām interesē, nevis tas ir kaut kāds "gotcha" mēģinājums.
Powered by Sviesta Ciba