Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ā, un vēl - visaplamākā stratēģija pasaulē ir "iepriecināt kādu, lai viņš mani mīlētu" tā vietā lai "iepriecinātu kādu, tāpēc ka viņu mīlu".
Ja tā padomā - vispār fundamentāla kļūda ir "gribēt būt mīlētam" tā vietā, lai "gribētu mīlēt". Un attiecīgi - mīlētu, jo mīlestība, kā zinām, ir gribas akts.
  • Tu šodien ļoti vieda :))
    Stratēģija "iepriecināt kādu, lai viņš mani mīlētu" pasaka, ka, pirmām kārtām, jau laikam nav nekādas ļubestības no manas puses, man tā domāt. Un ... nezinu, būt mīlētam ir baisi grūti. Tā tendence apšaubīt.
  • "iepriecinātu kādu, tāpēc ka viņu mīlu" - vot šitā es tās savas meitas izlutināju...
    • Ko nu? Šīs tagad psihoterapeitam stāstīs, ka nevar atrast normālu vīrieti, jo viņām ir daddy-issues, Elektras komplekss un vēl pilna pēcpuse visādu lutināšanas radītu traumu?
      • Izturēsies pret vīriešiem kā pret kaut ko no kā var tikai ņemt un pieprasīt, un eventuāli papildinās pasaules sieviešnīdēju armiju.
        • Skērī-šits.:(
        • Vārdu sakot, sūdīgs tēvs esi bijis, bet nu jau vairs neko - tiec tam kaut kā pāri.
        • Es gan tā nedomāju. Var taču būt, pavisam pozitīvi, cilvēks izaug ar prasmi saņemt, gan dot. Izaugs meitas, gludinās tētim kreklus un šmorēs garšīgos un vedīs uz festivāliem veco kundziņu. :)
          Es vairs neatceros, ar ko tā intervija bija, bet tā bija viena kundze, kura stāstīja, ka esot ļoti lutinājusi savu mazdēlu, un viņš ir izaudzis tagad un lutina viņu.
          • Nez, man mamma arī bērnībā bija tāda kā debesu dieviete - pašaizliedzīgi darīja visu, pilnīgi visu. Bet vai tas, ko viņa darīja ir lutināšana vai nē es nespēju saprast, jo neredzēju kā mēdz būt citādāk.
            Bija vajadzīgs diezgan ilgs laiks lai tiktu vaļā no kompleksiem un domāšanas veida kurš tādā veidā bija izveidojies.
  • nav vis. ta ir pamatvajadziba but miletam. berni bez busanas miletiem nevar izdzivot, viniem vajag cilvecisku kontaktu un tapat jebkuram, ari man, ari tev.

    iepriecinat kadu tapec, ka es vinu milu, ir gariga padarisana, bet mana pieredze saka, nekad nav nesavtiga, nekad. mes neesam garigas personas vien un nedzivojam gariga limeni - tev ir rumpits, man ir rumpits, mes abas alkstam pec cilveciska, milosa pieskariena, mes dzivojam sociuma, kurs buvets uz pertikisu likumiem, you scratch my back and I will scratch yours un ta talak un ta joprojam.
    • tikai laudis, otrus iepriecinot "tapec, ke mil vinus" biezi vien nav izvilkusi lidz apzinai savus kapec, un, lai ta ir. vienk., kad pieker sevi nakamreiz iepriecinam kadu, jo tu vinu mili, pavaica sev kapec tu vinu mili. un aiz ta kapec vel kadus piecus kapec un tad jau parasti tiek lidz kapec milet otru (pasa labums, augstsirdigums, celums ir tik patikams - ).
  • baigi laba postu seerija! ;)
Powered by Sviesta Ciba