Kurvjzieža kontemplācijas

Par Cibā un citos portālos aktuālo

Krāšņais Kurvjziedis

Par Cibā un citos portālos aktuālo

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ja Latvijā kāds vēlas dalīties zināšanās par Vēdām, es vispirms apskatos, vai viņu sauc profesors Viktors Ivbulis. Ja tas nav viņš, tad diez vai šīs zināšanas būs jūsu izšķiestā laika (vai, pasargŠiva, naudas) vērtas.

  • Ups! Vienīgais Googles izmestais rakstiņš, kurā Ivbulis un ājurveda parādās vienā tekstā, laikam ir šis:
    http://www.delfi.lv/news/comment/comment/viktors-ivbulis-viegla-pelna-piesaucot-kadu-dievu-debess-spideklus-vai-zilejot.d?id=45689678
  • Tā atkal gluži nevar teikt, tas ir tas pats, kas ar homeopātiju - ja placebo palīdz, vai var apgalvot, ka par to velti nauda izmesta?
    • Ja vajag kaut ko praktisku - piemēram, lai kāds pasaka, cik bieži jāmaina gultasveļa, kādi brunči/bikses jāvalkā un kādā secībā jāēd brokastu ēdieni, pamatojot to ar dīvaini savārstītiem izteikumiem par došām, gunām un čakrām, tad jā - viss OK, pieņemu, ka par šīm receptēm var maksāt. Arī tad ja pārdevējs ir lasījis kāda indo-amerikāniskas izcelsmes Ostapa Bendera sarakstīto 30 lappušu brošūriņu.
      Taču ja cilvēks vēlas gūt kādu priekšstatu par Vedām, hinduisma tradīcijām un "senās Indijas dzīvesziņu", tad tomēr pareizāk būtu izvēlēties kādu, kas to tiešām pētījis.
Powered by Sviesta Ciba